|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
MAO
|
![]()
pa iskerno, bez cinizma, zanima me da mi ovako "ukratko" napišeš u čemu ja grešim u svom shvatanju dešavanja. Čini mi se da se ni ja nisam nešto rasplinuo u objašnjavanju nekih, po meni, elementarnih grešaka. Ako je to moguće. Ako nije, u pravu si, cilj je ostati u domenu popularne nauke. Ne mislim da sam sigurno u pravu, i jako me zanima, ako si detaljnije informisan, a verujem da jesi, gde sam u zabludi. Bar po pitanju eto, crnih rupa, antimaterije, dark mattera i prekoračenja brzine svetlosti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#73 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Nije pitanje da li si u pravu... Ovo sto ti navodis posle opisa od cega se sastoji atom, su velikim delom hipoteze, bez obzira da li su napisane tacno ili ne, a u toku je provera koja od tih hipoteza treba da bude dokazana... ili mozda cak da se izvede sasvim neocekivan zakljucak. Sirenje price na postanak sveta zasigurno ukljucuju religijske grupe u igru i cela prica postaje mozda i znacajnija nego sto bi zaista trebala da bude. Ok... jedan skupi eksperiment... koknuli neke protone i kraj price... sta je pozadina celog eksperimenta i oklen im tolike pare verovatno skoro necemo saznati... ili cemo saznati onda kada nam ne bude vise ni bilo bitno... Prosto se dalje ne bih udubljivao u pricu dok se ne pojavi barem u udzbenicima za poslediplomske studije na nekom fakultetu gde se fizika proucava... dok je god na nivou naucnih radova i eksperimenata, nesigurna je svrsishodnost vremena utrosena na civijanje necega sto moze biti dokazano da je potpuno bilo pogresno... ili bar ne blizu tacnom... Nesto ce oni vec da ustanove... verujem u njih... ma neka naprave jos jedan dobar SF film pa super! Isplatilo se! ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#74 |
MAO
|
![]()
e pa super ondak
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi p.s. Nauka u filmu Star Trek? da... ima je: http://en.wikipedia.org/wiki/Physics_and_Star_Trek
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 02-04-2010 at 11:29 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
MAO
|
![]()
ma ja evo svaki dan Warpujem u nuendu a i u ProToolsu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Za?to su pronađeni tragovi erozije na istim tim piramidama, ako znamo da se klima u Egiptu nije menjala hiljadama godina? Piramide su tu davno pre egipćana... ![]() Postoje piramidalni oblici na Marsu... I oblici slični sfingama... Ne bih da delujem kao potpuni ludak, ali mislim da piramide nemaju mnogo veze sa egipćanima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
MAO
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 33 | 10-12-2013 02:13 PM |
Test dva mica ......oko 1k$ | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 10-04-2008 09:24 AM |
DAW test | dvuckovic | Tutorijali | 4 | 04-09-2005 12:27 PM |
RME ADI-2 Test | Digital Cave | Recenzije | 5 | 30-09-2004 10:13 AM |