|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Member
|
![]() Quote:
vidio sam ja to, obicno pogledam s kim pricam, ali sta to sad treba da znaci, da moram se nekom klanjat,reći care gospodaru izvini,ima jedno 5 takvih kod mene u gradu koji sastavljaju pojačala,kutije i sl.. stvari i brendiraju kao svoje, to mi nista ne znaci apsolutno, a malo sam googlao da nadjem ove studije koji daju pohvale za ove proizvode i nazalost osim jednog nisam mogao naci na netu uopce, osim ovog http://studio-decibel.webs.com/uslugeioprema.htm vidio sam malo opremu pa mi je jasno mnogo stvari, izmedjuostalog sa bogy-jem vodim normalan razgovor i ne vidim cemu slanje linkova, da je htio covjek bi to prvi uradio
![]() |
![]() |
#32 | |
Member
|
![]() Quote:
oj druze dragi ne znam cime se bavis ti al ako ti ovako stoje na ovom mjestu monitori, trebao bi pitat malo bogyja nek te posavjetuje, ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
Ovo nije čovjek koji 'sastavlja pojačala', a link je postavljen da shvati? da nezna? koliko nezna? da nezna? i da : 'učenik nije veći od Učitelja'.
Haj'd ?iv bio i vozdra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Member
|
![]() Quote:
pa vidim koliko te je uputio kako da postavis monitore, mislim da je bolje da skines sliku s foruma ![]() a pitao sam te samo sta link treba da predstavlja?pregledao sam sajt i nisam nasao nista da me impresionira,osim mixete u studiju decibel ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Member
|
![]()
onu koju si stavio na svom postu 30-03-2010, 07:24 PM
a to je ova slika i ne vidim razlog zasto takva arogancija, ovdje nisam zbog rasprava i pametovanja samo mi je izvuklo zivce da neko govori kako je stavljanje filtera i ekvilajzera na monitore marketin?ki trik, a 90% aktivnih studijskih monitora ima filtere, to je sav problem, i imam pravo da vi?e vjerujem inzinjerima dynaudia,alesisa,m-audio itd.. nego gospodinu Bogy-ju, sto ne znaci da potcjenjujem čovjeka, samo različita mi?ljenja, sto je naravno konstruktivno. I ne brini se isprobao sam 90% stvari vezano za akustiku koje je izmedjuostalog i on na ovom forumu dao koji ferceracju besprijekorno, ali vezano za ovo sa monitorima se ne slazem, tj. vise vjerujem proizvođaču
![]() |
#37 | |||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
* Konačno, hvala za posredan savjet : dakle, po?to na mojim Mk2 nemam eq niti filtere, isto mogu dobiti kada na svojoj mixeti ili mix traku CuBase postavim filter koji će mi dati po mom uhu dobar sound, pa onda to izvezem u mix track, i - to je to. Thank's jo? jednom. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
nemo' da bi ovo ko s'vatio k'o da je 'vak'o !!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Pa zatim... par dvosistemskh nearfield studijskih monitora Meyer Sound HD-1 NEMAJU doticni ekvilajzer, i to verovatno s razlogom, posto budzet koji treba da se odvoji za njih (oko 10KEur za par) je vise nego dovoljan za dodatak i te funkcije... i eto... ja cu da "verujem" Meyer Soundu ( i u sebe i svoje iskustvo)... ti "veruj" Alesisu i Dynaudiu... svima super ![]() ![]() ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
monitoring.. | MHz | Slobodan Marković | 11 | 22-08-2007 12:02 PM |
Omiljeni monitoring | Boskovic | Monitoring | 8 | 02-12-2004 11:13 AM |
monitoring | fapro | Monitoring | 8 | 29-08-2004 06:35 PM |