|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | ||
Banned
|
![]() Quote:
Onda sam pozajmio gitaru od drugara, odsvirao teskom mukom par pesama, kupio polovan bas... To sto sam sam odsvirao mi zvuci 100 puta bolje od pravih gitarista, ima filing, ima ritam, nema sranja ni soliranja... Gde nesto ne valja, sviram po 30 puta dok ne budem zadovljan sa izrazom. Gde neki pasazz ne radi poso' ja ga obrisem, bez ikakvih ubedjivanja sa samim sobom. Ne valja- brisem. Valja- ostavim. Gitara ide (naravno) bez procesora, u d box pa direktno u MCI, ima samo hi pass ukljucen na preampu, na 10 Hz. Nema "farbice" i sl. sranjca. Nema dileja, nema reverba. sviram dok ne zazvuci, kad zazvuci, gotovo. Aktivne gitare super izlaze na MCI, nema sugavih pojacala, distorzija, procesora, kablova, krljanja, prstanja, mikrofonije i sih ostalih stanovnika carstva gitarskih super- heroja... Milina. ![]() Quote:
I ne pada mi napamet da bilo kome radim bilo sta. Zvuk na svirkama (koje izbegavam) je uglanom ovakav: dzzzzzztdzzzzdzzzzzz tok tok tok tok psssssss skviiiiiiii dzzzzzzzzzzdzzzzzzz tok tok tok... aaahhhhhaaaa tok tok tok tok rumble rumble psssss Last edited by google; 26-03-2010 at 10:45 PM. |
||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Borba sa vetrenjacama,part II :) | darkstar | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 31-12-2009 02:05 PM |
Stingov producent u Beogradu... | DaBear | Razno | 35 | 21-08-2009 10:26 PM |
Gost producent | OFF | Predlozi i sugestije | 66 | 11-01-2006 01:28 PM |
-=Producent=- | ProkDu | Vlado Georgiev | 1 | 12-03-2005 02:02 AM |