Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 24-03-2010, 09:49 AM   #26
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Default Re: Win7 - DAW!!!

Quote:
Originally Posted by Bambino View Post
Nazalost, iskustva vecine koji rade na Windows-u su bolna, nisam odusevljen Windows-om 7, ali mi se dopada. Samo ga testiram, u rezervi stoji XP, ako zapne. Videcemo, vreme ce pokazati svoje, za sad funkcionise, i to iznenadjujuce dobro, za pocetak, bar kod mene... a nisam ni strani placenik...
Tako je, ako super radi onda samo uzivaj .. tvoje iskustvo koje si ovde napisao je svakako vrlo bitno i vazno i za ovaj forum

p.s. Momak sa kojim blisko saradjujem,izvrsan aranzer i muzicar,zamenio racunar,stavio win7 instalirao sve .. i sve radi. Zove me da mi se pohvali,sav srecan ..

Posle par meseci zove me i kaze da je kupio Mac i presao na Logic,malo privikavanja ali za takvog profesionalca nikakav problem .. i posle mesec dana ja ga zovem,a on mi kaze koliko je srecan i odmah prelazi na diskusiju kako ne moze da veruje usima koliko Logic bolje zvuci itd itd ..(znaci OS vise i ne pominje jer kada nesto radi kako treba to ti prelazi u rutinu u fazonu PLUG&PLAY.. )nesto slicno kao rme kartice

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules