Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 15-03-2010, 10:27 AM   #1
mandrak
Senior Member

mandrak's Avatar

Default Moonshed live in Gara?a

Novi band koji gaji malo drugačiji prizvuk i nadam se da nećemo stati na tome .... http://multimedija.hrt.hr/?id=4
mandrak is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2010, 02:51 PM   #2
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Thumbs down Re: Moonshed live in Gara?a

Kvalitetan mjuz! Svaka cast i hrvatskoj televizijskoj tonskoj ekipi na odlicno obavljenom produkcionom poslu!

Mjuz , kazem odlican, jedino povremeno dok slusam mi prolazi kroz glavu misao da bi vokal trebao biti dosta uverljiviji i silovitiji... Malkice je tanak, ne toliko frekventno nego u samoj izvedbi!

Svaka cast!

Bockie is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2010, 05:23 PM   #3
alek019
Senior Member

Default Re: Moonshed live in Gara?a

Lepa muzikica, lepa. Dodu?e, Big je u pravu, fali tu Masimo ili neki sličan vokal.Da ne bude zabune, i ovo je veoma OK.
alek019 is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2010, 05:29 PM   #4
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Pa dobro, ne mora "Maksimo", dobar je i ovaj, samo malo da mu ga da...!

Bockie is offline   Reply With Quote
Old 15-03-2010, 05:45 PM   #5
alek019
Senior Member

Meni se učini (imao sam dojam) da bi ovo trebalo da bude u M.S. pravcu (onom starom koji ja pamtim).I po muzikici pogodjeno,al za vokal je to malo muka...
alek019 is offline   Reply With Quote
Old 16-03-2010, 09:43 AM   #6
mandrak
Senior Member

mandrak's Avatar

Prvo da se zahvalim na na pozitivnim kritikama u ime benda ... naravno da svaka kritika poma?e u objektivnoj percepciji slu?atelja i ljudi iz posla jer puno puta kada smo unutar nečega ?to bi trebalo biti kreativno i dio nekakvog izričaja nemo?emo percipirati stvari najobjektivnije, zato postoji mi?ljenje ljudi koji to mogu do?ivjeti na prvu i bez predrasuda ili poznavanja okolnosti u kojima je određena pjesma ili pjesme nastajala.
Naravno da stoji to da bi vokal ili bilo koji instrument mogao biti uvjerljiviji u umjetničkom smislu i u granicama pjevačkog ili sviračkog ukusa i umijeća, sla?em se... never god enough...ima puno posla i krenulo se sa snimanjem i iskreno se nadam da se nečemo u nekoj fazi pogubiti i previ?e lutati...snimka koja je na linku je malo skurena u soundu i trebali bi dobiti za koji dan snimku sa Htv-a, ali bez obzira na to ovo je neki preview banda i drago mi je ako sve to nailazi na dobar prijem kod ljudi i slu?atelja.
Old 16-03-2010, 10:46 AM   #7
IggyPop
Junior Member

Pozz iz Makedonije..

Gledao sam emisiju na HTV pre koji dan i moram priznat da ste me odusevili.. Zvucalo je izvanredno, profesionalno, a lead singer je po mom mislenju medju najboljima koji sam cuo.. bez pretjerivanja.. nisam mogao da prekinem slusati i nisam zeleo da zavrsi show..hehe zvucim ko tinejdzer (imam 31 inace) ali odavno me nije nesto tako jako navuklo da sedim pred TV i slusam.. hvala vam
IggyPop is offline   Reply With Quote
Old 17-03-2010, 09:10 AM   #8
Les
Junior Member

hvala mr. Iggy Pop
Les is offline   Reply With Quote
Old 20-03-2010, 07:50 PM   #9
Nele
Junior Member

odlicna muzika, tekst mi se manje dopao zbog velike doze simbolike, a refren bi bio lepsi da je sa povisilicom a ne snizilicom, 'vodimo ljubav' je ipak veseo dogadjaj, a ne depresivan
I mene je asocijacija navela na Massima, sto nije minus, pevac ima talenta

Sve najbolje u buducem radu
Nele is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2010, 09:50 AM   #10
mandrak
Senior Member

mandrak's Avatar

Hvala svima na mi?ljenju i komentarima o kojima čemo sigurno povesti računa, sprema se snimanje i u fazi smo zadnjih dogovora oko studija i kompletiranja ekipe... link je down tako da se nemo?e vi?e čuti ali jo? jednom hvala svima koji su imali vremena i volje poslu?ati i prokomentirati ovo ?to radimo, čujemo se sa novostima i peace.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules