|
Matko Sasek - Koolade Jedan od nasih najboljih i nasiroko (US-Evropa) najcuvecnijih Hip-Hop producenata, razgovara sa vama na temu produkcije Hip-Hop muzike. Saradjivao sa Blackout Project, Edo Maajka, General Woo, Nered, Popay, Masta Ace, Ghostface Killah, Talib Kweli, Izza Kizza itd itd... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
uff. ne bi znao tocno koji je to...mogo bi to cak bit neki soft sint. nego za povratak cigana sam koristio ms2000 i juno106, i talkbox sa ms2000, wah gitaru.... itd....
|
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Jan, nema problema. nitko se ne uvrijedi...
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Sjećam se i jednog beata di si svirao sa ručicom od prozora. A bogami i balonom.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
aaaaaaaa Skansi!!!! Di si!!! nego ljudi ovo vam je covjek sto je produciro Dvornikov zadnji album! Jezz dobio i Porina za to jeli??? Nego da i rucica od prozora je bila perkusija, bilo je tu i casa i flasa i brushenje nozhova, lupanje dlanom po lavoru punom vode, bacanje zeca na napuhavanje po sobi, lupanje po radnom stolu, lupanje po stalku mikrofona, lupanje kamenjem sa plaze, kovanica u kartonskoj kutiji... e ljudi isprobajte kovanice u kartonskoj kutiji! odlicna fora!!!! |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
hahha ja sam najdalje ishao kad sam udarao sebe po chelu i grudima.. i po plastichnim flashama hahahaha
ali ahahahah ruchica od prozora,. balon i zec na naduvavanje? hahahah savrsheno |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
Sta si imao od opreme kad si poceo da se bavis muzikom? Na cemu su pravljeni beatovi iz "covjece ne ljuti se" i "lovci na subare" perioda? I jos ako mozes da kazes odakle poticu pad i lead na "follow" (juno?),mnogo volim tu pesmu.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
+1
I mislis li da su zvukovi kvalitetniji na hardware-u u odnosu na software ?Sa obzirom na cenu dal' se isplati toliko . . ![]()
#20 |
Junior Member
|
![]()
kad sam poceo imao sam PC, fasttracker i svoju glavu i srce. dobro, imao sam i ruke i noge i kosu. ovi pvi su lupali po tastaturi, drugi skakali po sobi, a kosa je samo zbog dozivljaja kada se talasala u ritmu...
![]() na ovoj opremi su uradjeni svi moji raniji radovi.... sve do "svaki pas ima svoj dan". nego sta sam ja sve radio sa tim fasttrackerom to su bila cuda. sam sam se sebi smijao, koja je to socijala bila, al opet to sto je izlazilo je mnogima bilo nesto najbolje sto sam napravio u svojoj karijeri. Beautiful je isto napravljen u fasstrackeru. inace, Beautiful je beat is 97. pad i lead na follow je sa Mo'Phatt-a. ali sa jednim zanimljivim momentom. probaj stavit follow u reverse i cut ces sta sam inicijalno usnimio... ![]() hardsint je po meni uvijek bolji od softa, ali koristim sve. nije razlika bas tako velika. ako uzimas hardsint, onda uzmi samo najbolje, tipa moog, clavia, access, dave smith. dalje ako uzimas hardsint preporucujem da to bude analogija tipa neki stari minimoog(nesto najbolje sta sam sviro u zivotu), roland jupiter i takve stvari... ali nije ni to bas tako bitno, jer ni ja nemam skoro nista od toga... hmmm... isplatit ce ti se jer ces opako zabrijat na bilo koju spravu koju uzmes. samo ne uzimaj smece, vec nesto sto ti se stvarno svidi! |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Plugin synthovi ,sempleri,ritam masine... | milos | Slobodan Marković | 31 | 25-05-2007 03:27 AM |