| 
 | |||||||
| Matko Sasek - Koolade Jedan od nasih najboljih i nasiroko (US-Evropa) najcuvecnijih Hip-Hop producenata, razgovara sa vama na temu produkcije Hip-Hop muzike. Saradjivao sa Blackout Project, Edo Maajka, General Woo, Nered, Popay, Masta Ace, Ghostface Killah, Talib Kweli, Izza Kizza itd itd... | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  14-03-2010, 01:15 PM | #1 | |
| Pro Member Join Date: Mar 2006 Location: Nis 
				 |  Re: Synthovi Quote: 
 Hvala na detaljnim odgovorima! | |
|   | 
|  14-03-2010, 05:48 PM | #2 | 
| Member Join Date: Sep 2008 
				 |  Re: Synthovi 

Edo i Koolade care!   Pre svega veliko postovanje za Kooladea, i jedno pitanje... Da li znas mozda koji je ovo synth?  http://www.youtube.com/watch?v=jKt1A3Okvgo   Karakteristican je tebi i totalno je funky! mislim da si ga koristio u par bitova msm u povratak cigana... | 
|   | 
|  14-03-2010, 10:41 PM | #3 | 
| Junior Member Join Date: Feb 2010 Location: Zg, Cro 

uff. ne bi znao tocno koji je to...mogo bi to cak bit neki soft sint. nego za povratak cigana sam koristio ms2000 i juno106, i talkbox sa ms2000, wah gitaru.... itd....
		 | 
|   | 
|  14-03-2010, 10:57 PM | #4 | 

Jan, nema problema. nitko se ne uvrijedi...   istina je, prije smo radili u velikim studijima. doduse jos uvijek kada se radi neki veci projekt poput ede, onda izdavac inzistira na morris studiju. a tamo ssl G serija. uvijek je gust radit na tom pultu, ali stvarno kad odmjeris razliku u zvuku i razliku u cijeni opreme odnos izgleda ovako nekako: zvuk : cijena = 1 : 50 hehe! ja sam cak bio trazio da se zadnji edo ne mixa u morrisu, jer mi je u kompu vec sve dobro zvucalo, ali u menartu su inzistirali na studiju... moje iskustvo sa tim ssl-om je da mi se uvijek izgubi malo moje inicijalne dinamike. ima tu i do masteringa, ali uglavnom kad usporedjujem mix iz svog kompa i mix sa ssl-a, ovaj drugi uvijek ima malo manje dinamike i zvuci malo "sporije" sto i je karakteristika analogije. razlika se cuje u frekvencijama, naravno mix na ssl-u svuci skuplje, ali gube mi se neki momenti koji su meni opet bitni. ja volim ofarban zvuk, kad ne zvuci pre sterilno, ali volim i da je i brz. ufff! raspisah se!! | 
|   | 
|  14-03-2010, 11:05 PM | #5 | 
| Member Join Date: Aug 2008 Location: Zagreb,Dubrovnik 

Sjećam se i jednog beata di si svirao sa ručicom od prozora. A bogami i balonom.   | 
|   | 
|  15-03-2010, 09:25 AM | #6 | |
 aaaaaaaa Skansi!!!! Di si!!! nego ljudi ovo vam je covjek sto je produciro Dvornikov zadnji album! Jezz dobio i Porina za to jeli??? Nego da i rucica od prozora je bila perkusija, bilo je tu i casa i flasa i brushenje nozhova, lupanje dlanom po lavoru punom vode, bacanje zeca na napuhavanje po sobi, lupanje po radnom stolu, lupanje po stalku mikrofona, lupanje kamenjem sa plaze, kovanica u kartonskoj kutiji... e ljudi isprobajte kovanice u kartonskoj kutiji! odlicna fora!!!! | |
|   | 
|  15-03-2010, 04:34 PM | #7 | 
| Moderator Join Date: Jan 2007 Location: Beograd 

hahha ja sam najdalje ishao kad sam udarao sebe po chelu i grudima.. i po plastichnim flashama hahahaha ali ahahahah ruchica od prozora,. balon i zec na naduvavanje? hahahah savrsheno | 
|   | 
|  15-03-2010, 04:58 PM | #8 | 
| Junior Member Join Date: Mar 2010 

Sta si imao od opreme kad si poceo da se bavis muzikom? Na cemu su pravljeni beatovi iz "covjece ne ljuti se" i "lovci na subare" perioda? I jos ako mozes da kazes odakle poticu pad i lead na "follow" (juno?),mnogo volim tu pesmu.    | 
|   | 
|  15-03-2010, 01:20 AM | #9 | |
| Pro Member Join Date: Mar 2006 Location: Nis 
  Nije mi problem da chitam sta pises  Pozdrav! | |
|   | 
|  15-03-2010, 04:20 AM | #10 | 
| Moderator Join Date: Jan 2007 Location: Beograd 
				 |  Re: Synthovi | 
|   | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Plugin synthovi ,sempleri,ritam masine... | milos | Slobodan Marković | 31 | 25-05-2007 04:27 AM |