|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#111 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sad napokon imam jakog zastupnika u USA, za exclusive rights smo se dogovorili da ide po minimum 1000$, a ono mixtape prodavanje beatova, leasing, kako oni kazu, to ne radim. Ali moras da imas bas jaku konekciju da bi mogo da prodas nesto i po 100$ kamo li nesto vise. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Posmatram ovu vasu pricu, pa sam pozeleo da se ukljucim, mozda moje misljenje ima smisla, posto sam jako nepristrasan ...
Da se zna, rep i hop ne slusam. Nije stvar u tome da ga mrzim ili slicno, prosto, nije moj cup of tea. Pa ipak, kad sam cuo nekoliko repera i njihovih pesama kod nas, poslusao sam, na neke se nasmejao,i primetio da ima kvalitetnih izvodjaca. Ne mislim da rep nije muzika, da je recitovanje i da to rade netalentovani ljudi, isto ih ima netalenata kao i u bilo kojoj drugoj vrsti.Prosto mom senzibilitetu mozda ne odgovara toliko. Okrenite pricu i dobicete odgovor. Da li rok muzika kod nas ima buducnost? Reggae ? Instrumentali ? Bilo sta ? Mislim da rep ima buducnost, ali ne zato sto je dobar ili los ... to je pravac muzike, samim tim mislim da treba da postoji. A to sto ga nema na teveu ... pa nema ni jednog drugog pravca ako ste primetili ... Ali mislim da trenutno nemamo zdravu muzicku kulturu, i to baca bilo koji zanr u blato, ne samo rep ... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sad, ne znam sta podrazumevas pod "zdravom muzickom kulturom", da li hoces reci da narod globalno nema ukusa za muziku i da ne treba bacati bisere pred svinje ili nesto drugo? ![]() Ja smatram da nam je muzika u Srbiji dobra i da jednostavno mediji ne daju prostora nicemu, kapiram da ima makar 20 bendova za koje nisam cuo, a slusao bi ih, bilo kog zanra da su (jer slusam sta stignem a dopada mi se), ali ne mogu da dodju do mog i uva drugih slusalaca jer nemaju preko cega... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Problem je sto ti trenutno NEMAS televiziju gde mozes da uhvatis i slusas novu muziku. Nemas radio gde se vrte NOVI DOMACI ALBUMI. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Moderator
|
![]() Quote:
U stvari, kad malo bolje pogledam, od kad znam za sebe nikad na TV-u nisam ni pronalazio ono sto me je zanimalo...a radio je pre jedno 20 godina imao smisla...i to ne u svim krajevima drzave..
![]() |
![]() |
#116 |
Moderator
|
![]()
ljudi prichaju da je jazz mrtav.. da se nishta ne deshava.. samo pet minuta na tjubu i shvatite koliko je jazz ziv i pun elana.
tako je i sa hip hopom i bice uvek zaboravih shta sam tachno hteo da kazem ahhaah |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Member
|
![]()
e sad kad smo/ste elaborirali i priveli kraju, jedno pitanjce... a sta je sa Centrom(bgd) i Ostatkom(restofSrbija)?
ili je to za novi topic...
![]() |
#119 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Hip hop je nastao iz nekog revolta, koga u srbiji ima u izobilju, ali ovde ima vrlo malo ljudi koji znaju da usmere svu tu energiju u pravom smeru. Takodje postoje vise izvodjaca nego publike, pa onda na nastupima ima vise ljudi na bini nego ispred nje. I danas bi i publika da se bavi repom i sad svako od njih moze da ubode mikrofon u komp da snimi neki demo "smiksa ga u rizonu", okaci na spejs, a svoju sobu nazove studiom. Naravno, tu je razlog i trziste koje ne postoji, a ono sto se u gomili izdvoji kao kvalitetno nema prostora u medijima. TV su preplavili seljaci, radio malo ko slusa, diskove niko ne kupuje, ogroman procenat nepismenih ljudi koji dalje od narodnjaka nije culo itd... U takvim uslovima je jako tesko probiti se. Ali ako nam je propao rock'n'roll sta onda mozemo ocekivati od repa? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Meni su dolazili ljudi sa pricama: On:"Ti imas studio?" Ja: "Ne, imam svoj atelje gde stvaram muziku" On: "Pa to, studio, to mi treba" Ja: "Ne, to je moj atelje, ne mogu nazvati studiom jer studio zahteva mnoge stvari da bi bio studio" On: "A pa nista onda, meni treba studio" I onda odu u "studio" od sobe, racunara i mikrofona od 100 E i kazu "napravili smo studijski snimak", i ako moj mali kucni atelje ima malo vise od tog velikog studija gde su snimali ![]() Last edited by Jan; 27-03-2010 at 08:13 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Buducnost muzike? | disco violence | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 4 | 18-04-2009 11:27 AM |
Buducnost muzike | Danny Lou | Razno | 132 | 12-12-2008 09:02 PM |
Buducnost Audio Tehnike... | slowstar | Slobodan Marković | 27 | 15-06-2007 03:54 PM |
Tko od vas zaista ?ivi ZA muziku? | ANITA | Razno | 41 | 17-01-2007 11:11 PM |
Buducnost 5.1 formata | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 29 | 27-10-2006 11:20 PM |