|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Senior Member
|
![]()
Moj predlog ti je shure scl5, ja ih imam i koristim ih za monitoring uzivo, perfektno dihtuju i ne moras uopste mnogo da ih pojacavas da bi cuo muziku http://www.earphonesolutions.com/she5easaassh.html
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
That's my boy.God bless you ![]() ![]() A koja je razlika izmedju otvorenog i zatvorenog tipa ??Pa prvenstveno bi ih uzimao za slusanje jer imam kod kuce monitore tako da mi nece trebati ..Jos ako su te otvorenog tipa jeftinije,ide mi u prilog jer iovako stekam pare za zvucnu ..
![]() |
![]() |
#33 |
MAO
|
![]()
eto svi srećni. Mi se israli, Sloba opet naravno ispao pametan i car, a uglješa može na miru da se otvori za Sony i dugoročno gledano, izgubi svoj mladi lepi sluh.
Ejmeen ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Senior Member
|
![]()
hahah koja diskusija
![]() Ma dajte, to bi vec bilo gluvih na svakom cosku... Umereno koriscenje slusalica, slusanje na nekoj normalnoj glasnoci i nema panike. U prevozu koristim sluske skoro svakodnevno, po nekih 20-30minuta i nemam problema sa sluhom ali naravno ne trudim se da eliminisem okolne zvukove time sto cu odvaliti volume na playeru.. Istina je, dok sam mahom kuci radio, bio sam u stanju aktivno da radim na slusalicama i po 5-6 sati dnevno...e tu vec dolazi do zamaranja usiju i onoga sto je neko vec pomenuo "pritisak u glavi"....sreca, to nije dugo trajalo a sluh me za sada sluzi odlicno ![]() Sve u svemu, nece nikome usi otpasti ako umereno bude slusao muziku na sluskama... pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Junior Member
|
![]()
Ako želite vrhunski zvuk preporučujem definitivno Bose In-Ear ! Imam ih i sam i prezadovoljan sam, totalna ludnica od zvuka - pozitiva naravno !
Inače i ovo što kažu kolege, noise cancellation je jaaakooo poželjno ako si možete priuštiti. Imam u vlasništvu Audio Technica Noise Cancellation slušalice i mogu reći samo da je to nebo i zemlja u usporedbi sa ostalim slušalicama pri slušanju glazbe i čak miksanju u studiu. Inače probao sam i Bose Noise Cancellation i kad ću imati novaca odmah kupujem - po meni one su sam vrh ponude u toj sferi ! Pozz svima !
![]() |
#38 |
Junior Member
|
![]()
Ako ?elite vrhunski zvuk preporučujem definitivno Bose In-Ear ! Imam ih i sam i prezadovoljan sam, totalna ludnica od zvuka - pozitiva naravno !
Inače i ovo ?to ka?u kolege, noise cancellation je jaaakooo po?eljno ako si mo?ete priu?titi. Imam u vlasni?tvu Audio Technica Noise Cancellation slu?alice i mogu reći samo da je to nebo i zemlja u usporedbi sa ostalim slu?alicama pri slu?anju glazbe i čak miksanju u studiu. Inače probao sam i Bose Noise Cancellation i kad ću imati novaca odmah kupujem - po meni one su sam vrh ponude u toj sferi ! Pozz svima !
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zvucna karta za slusanje muzike | discofilman | Computer Hardware | 33 | 24-11-2014 02:42 PM |
dj sluske do 200e | geckonium | Monitoring | 29 | 19-03-2010 10:31 AM |
Mala soba za slusanje muzike | Little Alex | Dizajn i konstrukcija studija | 5 | 31-10-2007 10:31 PM |
Akustika prostorije za slusanje muzike | Tiki the Boyler | Dizajn i konstrukcija studija | 13 | 25-11-2004 02:12 PM |