|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
ja tek sad video da ima i moj video snimak na sajtu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Odlicna ti misika , bravo samo to mogu da kazem . Nije bitno kakav si muzicar
nego kakve ideje to jest ispiraciju imas . ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
Nego jeste li čuli/videli pravi, originalni dilej-a. Tip je fantastičan:
http://ihavesolution.com/exyu/?p=113 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
ahahahahahahahahahaah
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
znaci downloadovao sam i ko zna koji put vec gledam, vrh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Evo dobrih, lepih, novih i besplatnih VST-a:
Percumat 2 is a rhythm machine for backing drums & percussion. http://myvst.com/index.php/vst-instr...2-donationware sYnYx is a synth for creating "fast and cutting thru" melodic patterns. It is also good at creating sound FX. It suits all type of music but is Psytrance oriented. http://myvst.com/index.php/vst-instr...-free-to-v17d- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Ideja za sajt je zaista odlična barem meni, pravo je uživanje u otkrivanju i testiranju novih VST-a.
Muzika ti je zaista sjajna, maštovito, dobro osmišljeno. Sve najbolje u budućem radu Last edited by Goran B; 09-03-2010 at 10:44 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Jedino o čemu brinem/razmi?ljam je da ga uradim dovoljno dobro da se kreatorima VST-a svidi. Imao sam do sada 15-tak pozitivnih reakcija i 2 gde su zamolili da smanjim ton jer sam odlazio u crveno (nisam primetio) i da kroz demo prika?em malo vi?e mogućnosti. Pravljenje demo-a mi odnosi dosta vremena, ali sve u svemu, pravo je u?ivanje otpakivanje novih ,,igrački''! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
banned
|
![]()
Da, sad kada razmislim, bilo bi jos mnogo lepse, a i za tebe lakse, kada bi napravio neki "template" po kome bi mogao testirati instrumente, recimo da se koristi nekoliko odsviranih predefinisanih melodija, poznatijih, da se instrumentisviraju na razlicitim brzinama i oktavama, i da onda polako testiras presete, modulacije, razlicite delove syntha. Naravno, slicno bi se moglo uraditi i za efekte, da se primenjuju na razne stvari, kao sto su bubnjevi, bas, sintiji, gitare itd... tako bi bilo jos preglednije i informativnije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VST Gudačkih instrumenata | Nestisljivi Fluid | Audio Software | 11 | 22-03-2010 03:50 PM |
snimanje instrumenata | stefdza90 | Tutorijali | 1 | 23-04-2006 01:59 AM |
iznajmljivanje instrumenata | drzox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 31-10-2005 03:58 PM |
Sta definitivno preporucujete od VST instrumenata? | Defragment | Audio Software | 9 | 28-01-2005 10:27 AM |
pravljenje VST instrumenata | nixylive | Audio Software | 24 | 08-11-2004 08:51 AM |