Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 28-02-2010, 03:59 PM   #1
Change
Junior Member

Default Digidesing 001 problem sa drajverima za XP

Ja imam Digidesing 001 nikako da dobijem rad drajvera na xp-u,jel ima neko reshenje?Pocne mi raditi drajver i sve je ok sat vremena i stane sa radom,a u control panelu nedetektuje sve sto treba kao Design digi 001,znam da je kartica stariji model i da su mu originalni cd drajveri za 98,ME,ali novi drajveri za XP sto su izashli sa pro tools-om 6.11 nerade dobro,sta bi trebao raditi da sve proradi kako treba.....pozdrav svima i hvala unapred.....
Change is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2010, 12:33 AM   #2
kejkz
banned

Default Re: Digidesing 001 problem sa drajverima za XP

Obrisacu post u tredu o drajverima posto postoji ovaj novi.
kejkz is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2010, 06:14 PM   #3
Change
Junior Member

Ok
Old 02-03-2010, 06:19 PM   #4
Change
Junior Member

Default Re: Nema zvuka..

A kad u Cubase-u kad hocu da udjem u asio pojavljuje mi se a digidesign 001 asio mi na masteru baca neki shum ogroman,ide mi snimanje i sve ali nema zvuka.........Molim vas ako znate shta da radim..........

Last edited by kejkz; 02-03-2010 at 11:00 PM.
Old 06-03-2010, 07:36 AM   #5
stacato
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Change View Post
A kad u Cubase-u kad hocu da udjem u asio pojavljuje mi se a digidesign 001 asio mi na masteru baca neki shum ogroman,ide mi snimanje i sve ali nema zvuka.........Molim vas ako znate shta da radim..........
Burazeru ja isto imam DIGI 001 i nebih je menjao za mnogo interfejsa u tom cenovnom rangu ...sprava je mrak i jako dobro radi sa Cubase i XP...
nego posto sada nisam u stanju da ti posaljem driver pokusaj sam da ga skines ima ga na internetu samo malo google...
ako ne nadjes driver u medjuvremenu cu ja da ti ga posaljem samo ostavi mail ovde jer moram ga uzeti u studio mi je u komp...
pozzz
stacato is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2010, 09:03 AM   #6
Gmile
Member

Gmile's Avatar

Koliko znam, ne idu dalje sa podrskom od Cubase SX3, WaveLab4 (Driver 6.1.1) Kod mene radi..

Link:

http://archive.digidesign.com/download/asio/

Last edited by Gmile; 06-03-2010 at 09:23 AM.
Gmile is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2010, 09:05 PM   #7
Change
Junior Member

Quote:
Originally Posted by stacato View Post
Burazeru ja isto imam DIGI 001 i nebih je menjao za mnogo interfejsa u tom cenovnom rangu ...sprava je mrak i jako dobro radi sa Cubase i XP...
nego posto sada nisam u stanju da ti posaljem driver pokusaj sam da ga skines ima ga na internetu samo malo google...
ako ne nadjes driver u medjuvremenu cu ja da ti ga posaljem samo ostavi mail ovde jer moram ga uzeti u studio mi je u komp...
pozzz

Aj molim te poshalji mi na mail stevoradjenovic@ymail.com hvala ti unapred.....

Inace imam i 6.1.1 pro tools i 6.4 pro tools.......i nece pa nece da radi krene nekad pa onda na imputu shum..............nadam se da je drajver losh.......

Last edited by Change; 06-03-2010 at 09:10 PM.
Old 02-04-2010, 11:27 AM   #8
stacato
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Change View Post
Aj molim te poshalji mi na mail stevoradjenovic@ymail.com hvala ti unapred.....

Inace imam i 6.1.1 pro tools i 6.4 pro tools.......i nece pa nece da radi krene nekad pa onda na imputu shum..............nadam se da je drajver losh.......
Burazeru to je taj driver ja radim i dalje sa DIGI 001 i Cubase 5...i sve radi ko sto je najbolje
znaci prvo ides na UNINSTALL i maknes taj Pro Tools..ako mislis da radis sa cubase..onda deinstaliras i drivere od DIGI...pa kad ti prepozna new hardware onda ides samo UPDATE DRIVER i nadjes ga sa tog CD-a od protools 6.4...znaci instaliras samo driver i sve ce da sljaka...onda ces u Cubase da se malo zezas sa BUFFER SIZE i to je to...
Pozdrav i javi dali si resio problem...
stacato is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
stiv

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules