|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ja imam Digidesing 001 nikako da dobijem rad drajvera na xp-u,jel ima neko reshenje?Pocne mi raditi drajver i sve je ok sat vremena i stane sa radom,a u control panelu nedetektuje sve sto treba kao Design digi 001,znam da je kartica stariji model i da su mu originalni cd drajveri za 98,ME,ali novi drajveri za XP sto su izashli sa pro tools-om 6.11 nerade dobro,sta bi trebao raditi da sve proradi kako treba.....pozdrav svima i hvala unapred.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
banned
|
![]()
Obrisacu post u tredu o drajverima posto postoji ovaj novi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Ok
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
A kad u Cubase-u kad hocu da udjem u asio pojavljuje mi se
Last edited by kejkz; 02-03-2010 at 11:00 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() nego posto sada nisam u stanju da ti posaljem driver pokusaj sam da ga skines ima ga na internetu samo malo google... ![]() ako ne nadjes driver u medjuvremenu cu ja da ti ga posaljem samo ostavi mail ovde jer moram ga uzeti u studio mi je u komp... pozzz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Koliko znam, ne idu dalje sa podrskom od Cubase SX3, WaveLab4 (Driver 6.1.1) Kod mene radi..
Link: http://archive.digidesign.com/download/asio/ Last edited by Gmile; 06-03-2010 at 09:23 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Aj molim te poshalji mi na mail stevoradjenovic@ymail.com hvala ti unapred..... ![]() Inace imam i 6.1.1 pro tools i 6.4 pro tools.......i nece pa nece da radi krene nekad pa onda na imputu shum..............nadam se da je drajver losh....... Last edited by Change; 06-03-2010 at 09:10 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() znaci prvo ides na UNINSTALL i maknes taj Pro Tools..ako mislis da radis sa cubase..onda deinstaliras i drivere od DIGI...pa kad ti prepozna new hardware onda ides samo UPDATE DRIVER i nadjes ga sa tog CD-a od protools 6.4...znaci instaliras samo driver i sve ce da sljaka...onda ces u Cubase da se malo zezas sa BUFFER SIZE i to je to... Pozdrav i javi dali si resio problem... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
stiv |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |