|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
@ Ipomea-Sto se tice prebacivanja semplova i svega ostalog na tu temu, samo procesljaj Waldorf sajt u download sekciji i sve ce ti se samo kazati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
hvala puno....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
http://lady.rdsor.ro/~kotro/index.php?m=soft tu je Blofeldov editor koji ima super randomize i morphing opcije i jo? zgodnih stvari, a sa njim se mogu slati patchevi u sint. Ali ....kod slanja patcheva u blofelda nekad se sejva odmah, nekad se otvori kako privremeni patch. Također, cijela banka koju sam izbacio iz Blofelda prije nego sam se počeo zezati sa prebacivanjima (kako bi osigurao svoje patcheve), zapravo nije ona koja je trebala biti. Kad sam ju vratio nazad na Blofelda, nisu bili neki patchevi tamo gdje bi trebali biti. tako da je ovo, cini se, malo nesiguran posao, ili ja bas nisam siguran sto radim.. ili je jos jedan grozan bug u nizu Blofeldovih bugova. nedavno sam shvatio da Blofeld lose prima program change sa vanjskih sequencera, pa onda da se događaju nekakva pojačavanja i sti?avanja glasnoće jednog sounda tokom sviranja..... sve u svemu, Waldorf je danas jedna vrlo neozbiljna firma, kao da je negdje iz nasih balkanskih krajeva, a ne Njemačke. mislim, svaka čast na soundu, ali stabilnost sofvera, podr?ka i sve ostalo je stvarno u?as... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Waldorf jos uvek nije izbacio i pitanje je hoce li, zvanichan, njihov editor itd... Za backup patcheva ja koristim programchic MIDI OX, mada nisam sa njime radio dump celog sinta vec pojedinachne patcheve. Nista te ne kosta da probas ![]() http://www.midiox.com/?http://www.mi...om/moxdown.htm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
pridruzih se i ja blofeld ekipi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
SuperModerator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
u kojem programu pokreces ovaj editor?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poklon licenca za Blofeld RAM aktiviranje | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 09-07-2009 12:28 PM |
Blofeld u kutiji - Largo | Everbeatz | Audio Software | 1 | 15-01-2009 07:54 PM |