|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Dragi moji,
Vas glas je potreban da bi se remix za pjesmu "Can`t stay" od grupe Heaven Rain koji sam uradio za audioacademy.fm takmicenje sto bolje pozicionirao. Pobjednik dobija placeni put i boravak na WMC - World Music Conference u Majamiju 24-28 marta i sansu da pusta muziku pred 50.000 ljudi. Vasim glasom pomazete grupi Heaven Rain da se njihova pjesma sto dalje cuje. Meni, jer bih zelio da izgradim karijeru u elektro-dance produkciji i DJ Zee-u koji ce ako se izborimo da pobijedimo pustati muziku na WMC u Majamiju. Jedan glas - tri razloga. Hvala vam, Danilo LINK: http://audioacademy.fm/dj/danilo Princip glasanja: Dovoljno je da KLIKnete na "Share on Facebook" ili na "Share on Email" i to je to! Mozete glasati ovako svaki dan! Ako zelite posaljite ovaj mail i vasim prijateljima! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
!!!vazno za seagate korisnike!!! | Khan | Computer Hardware | 5 | 01-04-2009 08:59 AM |
* VAZNO - Tagged.com * | lesha | Pricaonica | 20 | 20-09-2008 01:43 AM |
Vazno! :( | Arthur | Razno | 6 | 18-09-2007 11:35 AM |
VAZNO :: Otvaranje vise naloga | puRe | Obavestenja | 0 | 02-01-2005 06:18 PM |