|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vibrator
|
![]()
pre nego sto se registrujete, da vas upozorim na koji nacin ovaj sajt prikuplja vase podatke i deli ih sa drugima bez vaseg znanja.
ja se naravno nisam registrovao, ali su requesti vec poceli da pristizu.. ![]() ukratko, prilikom registracije dajete vasu LOZINKU za gmail, yahoo ili neki drugi mail nalog i oni lepo pokupe sve vase kontakte i dalje ih spamuju.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mislim, sta reci... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.istokpavlovic.com/blog/?p=5 http://husaria.wordpress.com/2008/08...curity-issues/ http://www.privacydigest.com/2007/04...ed+com+example |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Btw, ja sam skontao da i facebook tako funkcionise, pa sam morao da menjam lozinku...
![]()
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
S obzirom da se "ne pecam" na ovakve "pozive", preporucujem da i oni koji su uclanjeni na hi5 i slicne sajtove promene lozinku za gmail... NIKAD NIKOM NE DAJTE PASSWORD za (q)mail, makar se "kleo" u ono sto mu je najdraze i najmilije, da su mu namere 'vake ili 'nake... i da ce cuvati privatnost kao zenicu oka svoga... bla bla... pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
istok pavlovic iz linear draft-a ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Da budem iskren, meni facebook deluje kao opste popisivanje stanovnistva, i njihovog povezivanja sa drugima. Mislim, kazes ime i prezime, mesto i datum rodjenja, sasvim dovoljno da se moze doci do toga koja je konkretno osoba u pitanju.
![]() |
#6 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Nisam buraz, trazio mi je sifru, ja sam ukucao jer sam mislio da mi ponovo trazi sifru za FB, ali nisam imao na umu da mi je svuda shifra ista, a to za sta mi je trazio sifru sam shvatio kad sam video spisak mojih kontakata sa gmail-a, sa pitanjem koga zelim da ubacim...
![]() |
#8 |
Vibrator
|
![]()
pa ko ti je kriv, kad svuda stavljas istu sifru...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Hahaha, slusaj, nije poenta u tome sto su mogli mene da nameste, to je nebitno, mislio sam samo da upozorim ljude da paze i kod facebook-a...
![]()
![]() |
#10 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
osnovna stvar je da se nigde ne ostavlja sifra. nikako mi nije jasno da se ljudi pecaju na tu foru.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
!!!vazno za seagate korisnike!!! | Khan | Computer Hardware | 5 | 01-04-2009 08:59 AM |
Vazno! :( | Arthur | Razno | 6 | 18-09-2007 11:35 AM |