|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
A VST instrumenti ?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
E VST Instrumente moras da eksportujes, tu nema pomoci.
Napravi jos jedan master kanal koji ce da bude mono, rutiraj sve VST instrumente na njega i onda uradi batch export kroz taj master bus, ali se plasim da ce se desiti neka pizdarija sa signalom. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
Pa ja od pocetka pricam za projekat u kome ima i audio i vst instrumenata mono i stereo.
Mislio sam da jednim klikom to moze sve lepo da se uradi...On uradi samo sto su svi kanali stereo....steta.... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Moras kao sto rece kejkz da ides u VST Connections pa u Outputs pa add buss i napravis mono out i pa da rutujes na njega mono kanale pa da probas tako, mada gledam sad ovaj export dialog i nesto mi smrdi da ni tako ne moze. Izvinjavam se jer nisam s pocetka ukapirao da ti je namera da VST instrumente tako eksportujes kroz batch |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
Ma ok...Ja sam se bas ponadao da su napravili to kako treba i bila bi jako kosrisna opcija....Ali mozda u nekim sledecim verzijama to urade...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Upravo to sto opsijus Dexxy kod mene tako i radi, samo prilikom exporta oznacim mono, pa strasno upozorenje i odradi posao.
Ako treba postavicu sli?ice. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Upravo to sto opsijus Dexxy kod mene tako i radi, samo prilikom exporta oznacim mono, pa strasno upozorenje i odradi posao.
Ako treba postavicu sli?ice. npr: Ako hoce export mono audio trake violina, samo selektujem u batch exportu kanal violina koji je podrazumevano mono i to i dobijem. probaj i kroz audio mixdown pa da selektujes copy to working audio directory and separate track. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Pro Member
|
Quote:
|
|