|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
nemam nord lead
edit: pretpostavljam da ti imaš i voliš ga svirati pa se ne slažeš sa mojim mišljenjem. i to je tako. dva oprečna mišljenja. bilo bi dosadno da nije tako. barem meni ![]() bilo bi mi još i zabavnije kada bi se tebi dalo da mi pokušaš objasniti što se tebi svidja kod KONCEPTA emulacije i zašto misliš da se treba ulagati energija u emulaciju analognog sintesajzera kada se to može napraviti i bez emuliranja (bez ulaženja u raspravu koji bolje zvuči, to bi samo dodatno zakomliciralo komunikaciju) još jednom, ne mislim vredjati nikoga, samo napisati što mislim i pročitati tudja mišljenja. pozdrav Last edited by pleon; 18-02-2010 at 10:24 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Samo me zanimalo imas li ga. Ostalo se samo odgovorilo ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ne mislim da ?eli?, zapravo da sam se mogo kladit za neku lovu, kladio bi se da ne ?eli?. a ovog samoniklog odgovora kojeg ti vidi? ja ne vidim. to moram priznat. tak je to na ?alost ![]() a do zaključka da se ne sla?e? sa mojim mi?ljenjem sam do?o zbog toga jer ima? nord samo me nemoj sad pitat zakaj mislim da ima? nord ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
dsi, mopho, namm, synth |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Keyboard setup-i poznatih | darkstar | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 9 | 15-01-2008 12:06 AM |