|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Member
|
sku?il sam da se ne vodi rasprava o talentima i u kontekstu rasprave svidja mi se ne svidja mi se, nije mi bila namjera iznosit argumente nego ohrabrit nekog klinca kojeg zanima muzika da radje kupi DSI nego bilo koji VA sinth. ne svidja mi se koncept opona?anja odnosno emulacije bilo čega opčenito. i dok talenat i izbor hardvera nisu u apsolutno nikakvoj korelaciji, snimanje hitova i upotrebljivost nekog instrumenta ipak jesu, povezuje ih varijabla talentiranosti. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
iskreno, mislim da Nord Micro Modular ili Nord Modular kec imaju daleko vise mogucnosti i opcija nego Mopho. njihob zvuk se moze podesiti da bude savrseno prirodan i topao, da ne vidim neku drasticnu razliku u odnosu na Mopho. btw, ne preferiram ni analogno ni digitalno, imam i analogne i digitalne sinteve, efekte td. zavisi sta koe radi posao i sta ko voli. a i analogno i digitalno ima svoje rpednosti i mane.
iz mog ugla, barem.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
nemam nord lead
edit: pretpostavljam da ti imaš i voliš ga svirati pa se ne slažeš sa mojim mišljenjem. i to je tako. dva oprečna mišljenja. bilo bi dosadno da nije tako. barem meni bilo bi mi još i zabavnije kada bi se tebi dalo da mi pokušaš objasniti što se tebi svidja kod KONCEPTA emulacije i zašto misliš da se treba ulagati energija u emulaciju analognog sintesajzera kada se to može napraviti i bez emuliranja (bez ulaženja u raspravu koji bolje zvuči, to bi samo dodatno zakomliciralo komunikaciju) još jednom, ne mislim vredjati nikoga, samo napisati što mislim i pročitati tudja mišljenja. pozdrav Last edited by pleon; 18-02-2010 at 11:24 AM. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
Quote:
Samo me zanimalo imas li ga. Ostalo se samo odgovorilo ![]() Pozdrav |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Member
|
Quote:
ne mislim da ?eli?, zapravo da sam se mogo kladit za neku lovu, kladio bi se da ne ?eli?. a ovog samoniklog odgovora kojeg ti vidi? ja ne vidim. to moram priznat. tak je to na ?alost a do zaključka da se ne sla?e? sa mojim mi?ljenjem sam do?o zbog toga jer ima? nord samo me nemoj sad pitat zakaj mislim da ima? nord
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| dsi, mopho, namm, synth |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|