Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike

Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 15-02-2010, 11:28 PM   #25
Ngino
Senior Member

Ngino's Avatar

Default Re: Hip-Hop muzika // karakteristike produkcije

@Heatman kapiram ja o cemu pricas, da se razumijemo nisam bas tolika truba, samo onda je Bojan Dugic i sl. budala sto se skolovao za te stvari?
Kapiras sta hocu da kazem?
Ja sam jednostavno "prinudjen" na neki nacin da zavrsavam stvari ovako kako ih zavrsavam i to rezultira losim mixom i to je ta prica. Jednostavno cu radije vrijeme trositi npr. na neku DOPE bas liniju nego nabadati nesto sto je zbilja, po mom skromnom misljenju jbn nauka, sto je ovde konstatovano masu puta. Ja jasno razdvajam te faze posla i to je to.
Mogu sloziti korektan bit, napisati tekst koji nije bas tipa "moje rime te kolju, jebu kevu,pljeskam te drolje i tralala...", volim otpjevusiti poneki refren iako ovih par koje si cuo i nisu narocito reprezentativni i tu zavrsava moja prica kreiranja muzike. Ostalo je inzinjerija tako da...!
Naa` mean?
NEGO,zajebimo to, da budemo konstruktivniji, sta je tebi kod ovih mikseva najcrnje?
Mene konkretno za pocetak, ubise reske freq kod vokala snimanih suvim nt1-com...
Plus, vecinu rep dionica je radio moj kum koji inace ima tih sustecih freq prirodno i totalno mu je tesko da se rijesi toga a meni bas problem da to svedem na neku razumnu granicu. Kako konkretno TI procesuiras vokale. Pazi, citao sam neke tutorijala na temu ali daj iz prve ruke?

Inace su stvari puuuno losije kako sam ih uploadovao na spejs tako da nisu bas referentne ali koliko se moze skapirati a moze bar nesto, sta tebi prvo para usi? Sta bi ti prvo korigovao?

poz

www.myspace.com/slikaiprilikamusika

Last edited by Ngino; 15-02-2010 at 11:36 PM.
Ngino is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules