|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
Banned
|
![]() Quote:
A oba imaju reverb, ro je problem. Quote:
sl. 1 Emu mikser po def. sl. 2 stavio sam balansiranu vezu sl. 3 dodelio sam svakom izlazu iz Cubase po asio strip u Emu. Last edited by google; 14-02-2010 at 08:04 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
sl. 4 Emu vidi signal iz Cubase.
Last edited by google; 14-02-2010 at 08:19 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Moras u Emu-ovom mixeru napraviti posebne kanale za svaki ASIO par, dodeliti im fizicke izlaze i otkaciti monitor na Dock1/phones. Tako ces imati poseban fizicki izlaz za svaki asio kanal u Cibase-u. Nadam se da je jasnije, ako ne napisacu detaljno...pozz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Ako ti nije tesko, napisi malo detaljnije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
nisam hejter i nisam pokupio svo znanje ovog sveta, zato i ne kupujem lexicone
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() Quote:
Digital man, kada otkacim dok phones out 1, onda se vise ne cuje reverb ni na jednom izlazu. ![]() Last edited by google; 14-02-2010 at 11:47 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Znaci u emu mixeru napravis recimo 4 kanala, asio 1/2, asio 3/4, asio 5/6 i asio 7/8...dodelis im fizicke outpute kartice (7/8) moze da bude SPDIF, mozda ce trebati. U samom Cubase-u master out obicno ide na asio1/2 znaci na emu-u 1L&1R (s tim sto moras otkaciti monitor na Dock1/phones jer ti u suprotnom sve sabira na taj izlaz). Asio3/4 mozes iskoristiti za "control room" slusanje znaci emu 2L&2R u mixer, zvucnike ili kako si vec resio monitoring. Asio 5/6 mozes koristiti da hranis Lexicona, znaci emu 3L&3R. U Cubase connections idi na External FX i dodaj bus koji ce da ide na asio 5/6 i nazovi ga Lexicon, povratak iz Lex-a vrati na neki par inputa nazad. Kada u cubase-ovom mixeru napravis FX channel, insertuj external FX Lexicon koji si napravio. Tako mozes sa svakog kanala da send-ujes u Lexicona i da ti se on vraca na FX channel. Jedini problem je sto moras da renderujes u realtime-u jer cubase ujedno i snima povratak iz Lexicona.
Izvinjavam se ako sam bio preopsiran, jer neznam koliko poznajes routing Emu-a i samog Cubase-a...nadam se da sam pomogao...pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc oko povezivanja..HITNO!!!!! | master | Computer Hardware | 6 | 17-09-2009 05:51 PM |
Potrebna pomoc oko povezivanja magneta? | lakir | Gitarska Produkcija | 7 | 07-08-2009 03:08 PM |
neka oprema koju sam nabavio pa mi sad treba vasa pomoc | bossnup | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 15-11-2008 10:54 AM |
treba mi pomoc za triton le(bubanj i ritmovi za sequencer) | medica | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 1 | 17-05-2005 04:08 AM |
treba mi mala pomoc oko samplovanja | saki | Audio Software | 11 | 14-03-2005 11:29 AM |