|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#22 |
Senior Member
|
![]()
Pa znas kako,ono sto si ti postovao koliko se ja secam jesu OK stvari i jeste nesto drukcije.Cak ona stvar kad krece spot od bazena itd se vrtela na Mtv i jeste za pohvalu.Vidi se da koracaju napred i odudaraju od ostaih ali hmm... MENI je to nekako bledunjavo i previse mi je (ne znam kako bih to definisao) Hip/Hop u light varijanti i to bas bas ..
![]() To vezano da bi se neko bavio hip hop/om i da mora da sve bude iz necijeg zivota i tako HARD realno ne pije vodu.Mislim uglavnom se vrti oko toga ali dajte molim vas ,pa po tome sve su crnje pimpovi,luduju cele godine,bacaju $$$ po klubovima itd..Cak Three 6 Mafia je rekla jednoj zeni kad ih je pitala " Dal ste vi stvarno makroi kao sto pricate u pesmama " oni su rekli "ma ne to je samo fazon na koji se ljudi loze " sto ne znaci da nema ex dilera,makroa,ubica,gangstera itd. . ![]() ![]() ![]() Kapiram to sto ostali rade i sto furamo neki svoj stil ali treba jos dosta da sljakamo i ucimo od USA. Evo ljudi ,poslusajte pesmu i celokupno repovanje (na spot ne obracajte paznju jer o tome tek da ne pricamo ![]() http://www.youtube.com/watch?v=dBSIj0ChUu4 U pitanju je nista spec (misleci na to da nije nesto preterano napucana i nema puno synthova),relativno je prosta ali hmm pesma ima neki smek koji prosto mi ne mozemo (barem za sada ) da ukapiramo !! To je moje misljenje,ne pratim nesto puno nasu scenu ali od ovoga sto cujem od nasih .. ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Buducnost muzike? | disco violence | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 4 | 18-04-2009 11:27 AM |
Buducnost muzike | Danny Lou | Razno | 132 | 12-12-2008 09:02 PM |
Buducnost Audio Tehnike... | slowstar | Slobodan Marković | 27 | 15-06-2007 03:54 PM |
Tko od vas zaista ?ivi ZA muziku? | ANITA | Razno | 41 | 17-01-2007 11:11 PM |
Buducnost 5.1 formata | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 29 | 27-10-2006 11:20 PM |