|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Zna li neko odgovor na sledecu pojavu:
1. u MAC-u sam imao Logic 8 (originalni). 2. izvrsio sam upgrade na 9 (originalni) a potom na 9.0.2 ... U foderu Applications su ostale obe ikonice: i Logic 8 i Logic 9. 3. sada sam izvrsio update na 9.1. Sad su mi tri ikonice u application foderu: Logic 8, Logic 9.0.2 i Logic 9.1 Mogu da se pokrenu sve tri aplikacije. Sve radi bez problema, mada mi i dalje nije jasno sto to nije pretabano jedno preko drugog??? hvala na odgovoru
![]() |
#2 |
SuperModerator
|
![]()
8 i 9 su odvojene, zbog kompatibilnosti. E sad, 9 i 9.1 ..... hmmm. Pitanje je sad
![]() ...ali, ako radi, nista ne diraj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
banned
|
![]()
Nije pretabano da bi imao kompatibilnost, posto se sve nove razlikuju od prethodnih. Ako si siguran da ti vise ne trebaju starije verzije, slobodno ih obrisi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
OK.
Mada mi ne smetaju. Nek stoje, "leba ne traze". Samo sam zeleo da proverim da li sam ja nesto uprskao iako sam siguran da, za takvo nesto, nije bilo mogucnosti. Sve oko instalacije je bilo jednostavno i nije bilo momenta gde bi se moglo pogresiti. Hvala Pozdrav
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Normalno je da imas 9.0.2 i 9.1 odvojene..Tako je i kod mene..
Verovatno su odvojili jer je 9.1 prvi 64-bit Logic (iako moze i ona na 32bit mode) .. Btw. koji mod koristis? 64bit ili 32bit? pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Ima ovde spisak svega sto ne radi: http://support.apple.com/kb/TS3171 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
banned
|
![]()
Ja ga vozim na 32 bita, da mi se ne bi ukljucivao onaj bit bridge, ide mi na dock. A i nemam bas neku preteranu glad za memorijom, posto retko koristim neke velike semplove, fokusiran sam na sintezu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
|
![]()
Mislim da sam jednom ukljucio na 64-bita i nisam primetio nikakvu posebnu razliku. Neki od pluginova nisu radili (Cytomic The Glue, mada je on i ovako problematican), ali najvise mi je smetao onaj 32-bitni bridge koji zahteva da kliknes na prozor pre nego sto prikaze interfejs.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
meni nakon instalacije 9.1 neradi 9.02 a bogami ni 9.1
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pozdrav svima i pitanje! [Logic Express 8] | captain kirk | Audio Software | 0 | 29-09-2009 01:11 AM |
Behringer BCF2000 i Logic Pro 8 pitanje | milos | Computer Hardware | 6 | 30-05-2009 01:59 PM |
OS upgrade... | zlobisha | Audio Software | 9 | 27-04-2009 04:09 AM |
Logic::: uvod u Logic Audio | dr.Ru | Tutorijali | 0 | 12-06-2003 12:19 PM |