|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Legenda...Svaka mu cast..Potrudio se maksimalno i da odradi video produkciju..Ovo je jos bolje uradio nego Smack My Bitch Up
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
ovo je premoćno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
kako sabija lik. ala si je smislio reklamu
![]()
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Fenomenalno! Svaki drugi komentar bi bio suvisan. Kod LeadSynth boje sam se najvise iznenadio.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
uh!! fenomenalno
...ali me uvijek malo rastu?ni kad vidim da su svi kool soundovi, samplovi i drumloopovi pokupljeni sa starih ploča...nije da mislim ni? lo?e o sampliranju, ali sam ljubomoran na '60 i '70. Sav groove su izmislili ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ok, samo, ne mo'? ba? tako gledati na stvari...
Recimo, pogledaj dana?nje automobile i seti se onih iz tridesetih godina pro?log veka. Svi imaju i volan i točkove i motor i sedi?te i menjač, ali to, ipak, nije to... "Stvar" se usavr?ava, menja joj se karakter, o?ivljava se vremenom i novim tendencijama u umetnosti uop?te... Osim toga, misli? da su onda?nji beat & funk makeri stvarali bez ikakvog dosluha sa delima muzičkog stvarala?tva koje je prethodilo njihovom dobu? Sumnjam. Druga je stvar da li nam se to sviđa ili ne, da li je dekadentno ili progresivno, na kraju krajeva i dovoljno inspirativno da stvori novu stvaralačku reakciju...
![]() |
#7 |
banned
|
![]()
Vrlo lepo je ovo uradio, ja stvarno nisam znao iz kojih su stvari izvuceni semplovi. Ali opet, trebalo je to sloziti da zazvuci, to je talenat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Bas tako. Na netu se uglavnom mogu naci podaci o semplovima koji su korisceni u skoro svim zanrovima muzike ali opet, nije dovoljno samo iseci i naslagati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
ma neeee, ne shvaćam ja to tako dramatično...pa mislim, svaki komad popularne glazbe (neovisno o žanru) se naslanja na nešto šta je bilo prije njega. Ne mislim niti da je nepošteno ili manje vrijedno kreativno koristiti samplove. To moje je bila zajebancija. Živio! Last edited by marcos; 27-01-2010 at 03:41 PM. Reason: pravopisne greške :( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]() Oni su za mene OCI ELEKTRONIKE ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
" originalni " Van Gogh " | Max | Dragan Ivanović | 44 | 28-03-2007 11:15 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |