| 
 | |||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  25-01-2010, 06:16 PM | #5 | |
| Senior Member Join Date: Sep 2003 
				 |  Re: Cubase save preset?? Quote: 
   ..u pravu si sad kad ga i sam ćitam ni Ajn?tajn  ga ne bi razumio  Idem redom.. znaći radim na projektu radnog imena XY otvorim cc 5-6 VST instrumenta..napr .trilogy, Real guitar, Sampletank, Hypersonic itd. I sad napr. podesim ih i njihove presete i to sve lepo Save. E sad prilikom podizanja tog projekta (XY) sve je tu samo su preseti instrumenata razdrmani..napr. u Sampletanku jedan od preseta ima volumen na 0 a drugi prejak itd. Real Guitar volumen do maximuma itd..itd Dakle pitanje je bilo: kako da SAVE moj project a da mi preseti instrumenta i naravno ostalih plagina ostanu onakvi kakve sam ja podesio.  ..mislim da sad sam ipak malo razumljiviji..  Pozdrav 
				__________________ Toutes les comparaisons ont été faites en utilisant les rangs la taille de l'échantillon était calculée rétrospectivement en utilisant les résultats de l'étude actuelle.. | |
|   |   | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| cubase 5 | vladar | Audio Software | 9 | 07-07-2009 06:10 PM | 
| Cubase 4 | redroom | Audio Software | 3 | 23-02-2008 06:57 PM | 
| Cubase SX | Shadow | Audio Software | 12 | 03-12-2004 10:10 PM | 
| Za puratora : Preset za Voice Master Pro ? | pulsar 2 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 08-08-2003 05:13 PM |