Quote:
Originally Posted by allegrosteva
pre neki dan je mom klavijuristi stigao g6. Sve super klavijura radi fenomenalno, prva stvar koja me je odusevila je da fabricki zvukovi nisu prenabudzeni ( da bi se potencijalni kupac odusevio na prvu loptu) vec su skoro svi pravljeni kao da su editovani u toku svirke-izlaze tacno tamo gde treba. ALI...
GLUPAVA KLAVIJATURA NE CITA MULTISEMPLOVE. Cita txt bmp, wav i aiff i nista drugo. U editoru ne postoji opcija kojom bi mogao sample kit da se prebaci. Cak i kad bi ucitavao wav po wav ni to nam ne bi radilo posao jer glupava klavijatura ajd sto ne cita programe(sample regione, velocity layere, i ostalo) nego ne cita loop pointe    morao bi rucno da prepisujem
Elem-meni prvo pade napamet da sam ja glup i da ne znam kako da dodjem do odgovora, proguglam i-definitivno ne moze.  Osim preko nekog programa fantom yase za koga nisam mogao da nadjem narodnu veziju. Skinem trial koji traje 30 dana i kad sam sve multisemplove spremio da prebacim u klavijaturu skapiram da nije samo time trial nego i nema mogucnost eksporta. 
Ljudi ako neko moze da nam pomogne placam rucak
|
...sve čita, osim fwd tj, ako je sample loopiran, potrebno je u klavijaturi uključiti loop na pojedinom samplu. Ja inače konvertiram preko awave i exportujem u aiff, samplove pa sla?em u klavijaturi, čita root key ako je u awave označen. Ne vidim problema tu.. Jedino od kojeg do kojeg tona je sample predhodno bio razvučen, to ne čita... Mo?da s vremenom (update 1,40 ili sl)