|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Hajde H-M otvori svoju sobu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
nemam vremena, zato sam trazio da se zatvori forum dok ga ne sredim.. u guzvi sam poslednjih par dana.. a treba i da smislim shta cu da uradim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Hehe...welcome to the club.....I mene je malo iznenadilo....
![]() Pozdrav, G
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Cestitam Heat na moderatorskoj funkciji.
Verujem da ces imati pune ruke posla s obzirom na aktuelnost podforuma. Veliki pozz i srecno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
hvala hvala.. ma, voleo bih samo da krene.. pa da znam u kom pravcu da razmishljam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Cujes u kom pravcu?
Tup [kik], trsh [sner], ts-ts [hetovi] i sempl iz nekog spijunskog filma sa majkl kejnom ![]() Salim se... Milo mi je sto je startovao ovaj podforum, ajd da nesto ucinimo... Tu sam ako mogu nekako da pomognem.
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
naravno. ti shot, i jan ste i vishe nego dobrodoshli ovde.. chak shtavishe, valjalo bi da vas stave za modove
edit: kachio sam album na promociju radova.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Pozdrav!
`ajmo! Nebo je granica! Bas valja zapoceti ovaj "sektor"! ![]() Ako treba odnekud da se pocne, evo ja bih se rado podmetnuo na panj dok se ne smisli neka ciljana tema. ![]() Za moderatora cestitke na funkciji ![]() I veeeliki respekt, posebno za rad! Zbilja svepet! Imam okacenih par stvari na profilu, sirovih,nevjesto smiksanih pa moze neki komentar!? Sta god. OK, nije OK, prepateticno ne`am pojma. Iskreno pliz! Ustvari bih najvise volio cuti neke savjete za miks, jer sam onih nekakvih "kreativnih rupa" donekle i sam svjestan ali prod. mi je more a ja poput loseg plivaca. Planiram da "pakujem" jos dosta nekakvih stvari iz steka pa bi mi dobrodosli sto konstruktivniji savjeti za ubuduce! Pozdrav svima i opalite koju! ![]() http://www.myspace.com/slikaiprilikamusika Last edited by Ngino; 25-01-2010 at 11:39 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Aha, skinuo sam vec ali nisam josh slusao... Javljam ti kad cujem fino, ono par puta u autu ili sl.
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
@Ngino: strpi se josh koji dan da se saberem i da skupim neke stvari koje sam vec pisao.. pa da okachim ovde pa mozesh da prostudirash sve to..
@rhino: hahhah ajde chuj pa baci komentar tamo btw da ne otvaram novu temu ...stvar od malopre |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VA synth - predstavnici i karakteristike | hrkljus | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 79 | 24-09-2007 08:06 AM |
Silly Grind - muzika bez produkcije | shpira | Promocija radova | 12 | 05-07-2007 10:22 PM |
Evo nesto iz moje produkcije | Manley | Promocija radova | 12 | 21-04-2007 12:25 PM |
"moderna muzika" i muzika za pare | balthazaar | Dragan Ivanović | 152 | 24-11-2006 05:21 PM |
Humanizovanje PC mixa i produkcije | Defragment | Tutorijali | 20 | 26-10-2006 09:51 PM |