|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ma gledam ima 5 dana
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Kolko znam,on prenosi audio preko USB-a.Znachi,onda ti ne treba nishta od audio kablova,samo USB.Onda odesh tamo na F4 kako sam ti rekao,i imash opciju "ADD EXTERNAL FX,i kad dodash,pojavice ti se send bus i return bus.
Na send namestish Helicon,tj,ne znam kako mu se zove taj usb kad prenosi audio,i na return bus namestish isto to,kao kad bi namestio jedan kanal Helicona da prima signal iz Cubase-a(send u Cubase-u) i jedan da ga salje nazad iz Helicona u Cubase(return u Cubase-u).Ja imam hardware ali ne prenosi audio USB-om,pa ti vishe detalja ne mogu dati.Nadam se da sam bio od pomoci. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ako smem da kazem nesto a da te ne naljutim,ja isto imam helicona za live a za snimanje koristim antares harmony engine i jos neke vst-e,nisam primetio drasticnu razliku a na antaresu imam jos neke funkcije kojih ovde nema,pa eto cisto ako ti nije do sad palo na pamet probaj,meni je tako lakse...
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Last edited by Hepek; 10-01-2010 at 12:55 PM. Reason: ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member