![]() |
Tc helicon voice live 2
Pozz svima, evo evo imam priliku da radima na ovoj stvarcici koja je zmaj, ali ne znam kako da je spojim pa da usnimavam u cubase5, pojma nemam kako radi u programu i kako da je povezem:banghead: ako neko ima iskustva molio bih da mi napise nesto...Hvala.
|
Re: Tc helicon voice live 2
Ima li nekoo da zna ,pomagajteee....
|
Moras da budes odredjeniji,sta te muci i sta zelis da snimis samo vokal ili i instrument sta u vezi povezivanja?
|
Pa pojma nemam kako se koristi u programu(u cubasu), program mi ga ne vidi ni kao insert ni vst, a ni neznam gdje treba da bude:banghead: ne znam da li mogu da traku vokala koja je vec snimljena presvucem s njim i ubacim u mix?
|
Stisnesh F4,idesh na external FX,add external FX,namestish routing i posle ti se pojavi u plug-inovima EXTERNAL FX. :wink:
|
|
Veceras bih trebao imati vremena pa cu isprobati...hvala za odgovore.
|
Quote:
|
Pa jedina kontrola koju mozesh da imash u software-u je nivo senda i returna.A ostalo morash da nameshtash ruchno na hardware-u.Nema nikakve specijalne mudrosti.I pogledaj malo tutorial,nije na odmet. :)
|
Ma gledam ima 5 dana:), ali nigdje da nadjem kako se povezuje...,evo ovako sve u detalje: nisam nikad koristioo neki externi pugin kako god, imam maudio zvucnu kartu koja je povezana usb na komp, i ima cubase 5, e sad je li dovoljno znaci da prikopcam usb kablom tchelicon na komp i da uradim onako kako si rekao, to oko postavljanja routinga nije mi jasno, ako si kopcao ikad neki hardver na ovakav nacin sigurno mi mozes objasniti kako ide, sta detaljno da uradim na Device u cubaseu, ajd ako ti nije muka i ako imas neki slika pa da postavis...Hvala ionako za odgovore...Pozzz.
|
All times are GMT +1. The time now is 09:36 PM. |