|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam se malo shalio, nema potrebe odma da se ljutis...
I Auto Tune i Melodyne i Waves Pitch blabla kako se vec zove i ovaj pitch correction sto ide uz Cubase, svi oni to rade...Opste je poznata stvar da T Pain i Kayne West koriste softverski auto tune...Za California Love ti je baltazar objasnio sta je korisceno i za Cher verujem da je bas auto-tune ili neki vokoder koriscen i to je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Ok...ako tako mislite...znaci bez editovanja-nema nista! Probao sam auto tune, naravno uz eding...ali sve je pipavo, kako je neko rekao, i na kraju opet ne ispadne kako treba, a ja nemam toliko zivaca da se zajebavam sa time...Ma je...es ga, ubacicu joj neki drugi efekat, valjda ce joj se svideti!
ZATVORITE TOPIC |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
banned
|
![]()
Topic closed
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
A da probas kroz neki vocoder provuci s nekom jednostavnom farbom i istim tonovima koji su i pjevani, to bi trebalo tako donekle zvucati...
....ili jednostavno napravis DIY talk box, (treba ti tegla, neki stari zvucnik, neka kutija, crijevo, lemilica...) ima na netu na dosta mjesta tutorijal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
banned
|
![]()
Kako ti sada postujes kada je tred zatvoren?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Senior Member
|
![]()
Nije sve u auto-tjunu, ima nesto i u pevanju. Nije dovoljno da zalepis auto-tjun i da ocekujes iste rezultate. Potrebno je da experimentises da bi dosao do zeljenog rezultata. Imas na netu milion tutorijala kako da dobijes nesto slicno tako da mozes nauciti samo ako zelis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Senior Member
|
![]()
Jan je poludeo hahaha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kao sto ti svi govorimo Auto tune is NUMBA ONE choice !!!Cackaj dok ne postignes ono sto zelis..Citas help |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Senior Member
|
![]() ![]() Me like it... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Junior Member
|
![]()
evo ja sa jednim glupim pitanjem, uvek me je interesovalo. kako je uradjen vokal na "The Diva Dance"" iz filma Peti element?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Love moon rapsody (house remake) | zoolander | Promocija radova | 5 | 03-07-2009 05:22 PM |
Love moon rapsody | zoolander | Promocija radova | 11 | 24-02-2009 07:59 AM |
DJ Dudra-Lost Love | djdudra | Promocija radova | 0 | 01-12-2008 12:27 AM |
Drop D + Revalver = dirty love :) | MUzzY | Gitarska Produkcija | 8 | 03-05-2007 12:13 AM |
My only love (kVu) | puRe | Promocija radova | 11 | 27-09-2003 11:39 AM |