|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ne znam zasto tako srcano shvatas jednu neobaveznu usputnu politicko kulturnu stvar... Dobro , eto treba nas zabetonirati i zakljucati,rasterati sve i dovesti B.Spears... ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
Kako sam mogao zaboraviti...
Gusle - drevni brazilski instrument! ![]() Nego, ?ta mislite da se umesto ove finansijski-nepopularne ezoterije upustimo u ne?to ?to je daleko primerenije kulturolo?kom kodu zemlje u kojoj ?ivimo... Da, naravno, shodno pojedinačnim mogućnostima, ovde na Rumskom sakupimo za jedno dva do tri polovna diktafona, pa da odemo na pančevački buvljak ili novosadadski Najlon i tamo kupimo te sirotinjske sprave. Onda ćemo jedni drugima (na nekom mirnom mestu) da lupamo čvrge, pri čemu bi se podelili u grupe: jedni da kokaju, drugi da snimaju. A onda obrnuto... I na kraju, kada nam kolekcija tupih zvukova popuni i?vakane mikro-kasete, predla?em da odemo u neki "nezavisni" radnički sindikat i njegovom rukovodstvu objasnimo kako bi izdavanje sempl-cd-a sa dotičnom tematikom imao dobar odjek u javnosti, jer simbolikom svoje ideje i duboko-intelektualnim zaključcima okreće bogate ka siroma?nima, a siroma?ne kura?i da izdr?e dok im u paketima humanitarne pomoći ne stignu novi demo-kontigenti semplova frule Bore Dugića u izdanju "Зиро ЂИ". ![]()
![]() |
#33 |
Senior Member
|
![]()
za pocetak sempluj velju ilica kako zvace jagnje na 24 bita
![]()
![]() |
#34 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ljudi, imate pogresno misljenje i stav i ne poznajete stvari o kojima pricate. SVE SE GLEDA KROZ NOVAC !! (koliko je potroseno / hoce i se vratiti / hoce li zaraditi / jel treba uopste da se radi itd itd itd) Tako se NE RASIPAJU PARE i VREME na GLUPOSTI !!! Alo ?
![]() |
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]()
Ma čoveče!!!
Potrebne su nove ideje, a ne ne?to ?to ćemo vaditi iz naftalina. Велју Илицха svi ozbiljni kolekcionari misli i dela velikana u patrio-audio-formatu poput mene, verujem da već imaju. I to je nekako, kako bih ti rek'o, suvi?e moderno. Ne pa?e uz po?ećereni kupus kojim će фрикови ?irom Balkana nadoknađivati vitzamin W, izgubljen u znoju i dimu klubova, tokom novogodi?njih сеш'на. Daj ne?to originalnije... I mani se politike, vidi? i sam dokle nas je dovela. Do prosjačkog ?tapa... ...petlje da i?ta uradimo u suprotnom pravcu kojim se ovaj novcem zadojeni svet kreće.
![]() |
#36 |
Member
|
![]()
Igore,podrzavam te u potpunosti!!!U Beogradu samo ima cini mi se 35000 miliona hiljada studija i koliko vidim ubise se svi od posla tako da ce cena uskoro bito oko 2,5 evra po pesmi,a vlasnici istih se obogatise,ali juce!!!Ima prostora za tako nesto i te kako!!!Samo sto sitne duse pre bi da uzmu i 2,5 evra nego da urade nesto sto je novo,originalno,da se zezaju i sete kako je biti entuzijasta koji nema nista od opreme i snima demose na atariju.
Ukrali su nam sljivovicu ljudi,magnifico koji je slovenac snimio prvi pesmu o kosovskom boju,bregu necu ni da pominjem koji je pokupio i prodao sve sto mi nismo hteli a sad ga pljujemo,sabana bajramovica koji je morao da skikne kao slepac da bi smo se okrenuli i videli sta se desilo itd,itd ima primera u nedogled zato brate igore svaka cast na ideji,a kad bugari budu snimili gusle i prodali bice oni budale!!!Uberschal je vec uradio balkan beats koji se lepo prodaje a 80% fraza koje sam cuo su sa nasih prostora ili okoline,svabine nisu,a svabi pare odose,jos jednom svaka cast!!!
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]()
Hvala najlep?e!
Dajem časnu elektro-pionirsku reć da ću i ubuduće marljivo raditi, čak i sa zadovoljstvom sebi skakati za vrat!
![]() |
#38 | |
Member
|
![]()
Nije tacno da se ajvar ne prodaje preko. Ko ti je to rekao ?
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
Ima, ima, sto posto...
Jedino ?to će? po taj ravničarski specijalitet uskoro morati da hita? u neke височије krajeve, 'na?... Ali, bez brige... ...odnos snaga 'з дис... Mis'im, mi smo u odnosu na njih odavno fulali kada je reč o proizvodnji tih, jel' tako, "masnih" semplova. P.S. Sorry mattory zbog ovog mi... ...njih... Лоук'л стајла брајла!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|