|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ima dovoljno MUZIKE koja se racuna kao nacionalno blago... Pa i taj Ajvar se ne prodaje nesto mnogo preko! (Ja ga obozavam) ali na primer Englezima je ![]() ![]() I hrana i pice (cast izuzetcima) a i muzika su nam "mnogo jakog ukusa" za neki veliki izvoz...
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Bolje je nekome dati pare da to napravi nego sto se "sponzorisu" (citaj obasipaju parama) koje-kakve pijanke i festivali cija namena u ciljevima sadrzi i politicko instruisanje i uspostavljanje doktrine kod omladine preko raznih "radionica" i "tribina" o tome kako smo mi svi zapravo idijoti i kako englezi piju samo caj...!
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
A zamisli DaBear da su Irci razmi?ljali na temu hoće li im iko doći u sivu i oblacima zarobljenu zemljicu kada su ko zna kada unazad skovali plan da svoj "melos" mogu lansirati preko, da ne ka?em daleko, daleko?
Mislim, kakve veze ima ?to je ajvar od upr?ene paprike i ?to je jak? Ti ga svakako neće? praviti za ?iroke narodne mase u Lononu, niti za "krem" iz prvih pet vimbldonskih redova... ...nego za one koji vole da probaju ne?to novo (makar se i opekli, razočarali, to, ipak, neće biti svi, zar ne?). Ovde se tokom poslednje decenije kroz nekolicinu projekata na relaciji Goran Bregović - Serbia Sounds Global, dakako, radi na pribli?avanju srpsko-balkanskog zvuka tzv. world-music tokovima, ali između gore dva pomenuta (?atro) fronta ne postoji ni?ta sem praznine u kojoj bi, verujem, itakako svoje mesto mogle naći dvd-sitnice koje ?ivot ne znače koliko ga čine kolekcionarski bogatijim. ?ta ti zna? o plemenima sa periferije Konga? Verovatno ni?ta, ili ni?ta značajno. A za?to? Pa zato ?to se niko nije setio ili nije mogao da njihovu kulturu i običaje izdigne na nivo vi?i od enciklopedijskog. ALI SMO ZATO OVDE SVI ČULI I ZNAMO KAKO ZVUČI DID?IRIDU! Između ostalog i otud ?to ako nam je ba? stalo da ga sviramo, dovoljno je u NI Kontaktu nabaciti nekoliko semplova i vozi... Za?to to ne bi bio interes i nekome ko se u Sidneju bavi muzikom bez "ulara", čuo je za Guču, ali mu festival pada usred radne nedelje? Malo je takvih, reći će?? Sada, svakako da.
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Zar didziridu nije Aboridzinski instrument???
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Pa jeste.
A taj narod ?ivi u Australiji, gde se nalazi i grad Sidnej. Nisi ba? pa?ljivo pročitao post... ![]()
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Mozda je bolje da se thread zove : Mogu li ja ovo?
Igore, ideja je super i UZMI I URADI TO. Ovakvo apelovanje na "nekoga" da to uradi je bez veze. Kad zelis nesto onda uzmi i sam to uradi, a ako ti je pala ideja na pamet onda je iznesi (bez filozofije o nacionalnom blagu)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Inace, znam mnogo ljudi koji kad im nesto padne na pamet, odmah misle da je to super ideja !! ("ja sam to smislio i to MORA da bude super ideja.." trip) stara zapadna poslovic: "put your money where your mouth is!"
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]()
Nije tacno da se ajvar ne prodaje preko. Ko ti je to rekao ?
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Ima, ima, sto posto...
Jedino ?to će? po taj ravničarski specijalitet uskoro morati da hita? u neke височије krajeve, 'na?... Ali, bez brige... ...odnos snaga 'з дис... Mis'im, mi smo u odnosu na njih odavno fulali kada je reč o proizvodnji tih, jel' tako, "masnih" semplova. P.S. Sorry mattory zbog ovog mi... ...njih... Лоук'л стајла брајла!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|