|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
U Antares Harmony Engine Evo Vocal Modeling Harmony Generatoru ili u Auto tune EVO imash preset "Believe"...Probaj ga,mozhda ce ti koristiti.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
evo primera sta mozes da uradis sa autotune-om.
http://www.youtube.com/watch?v=RM5aT...eature=related ![]() Procesljaj malo yt |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Sa melodyneom se mogu cuda ali je to vrlo pipkav posao, vise editing nego neki one button efekt...pa ak se hoces igrat
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Cuo sam za taj Melodyne da je ubica od programa.Extra dodje za netalentov ..KHMM KHHMM ovaj talentovane pevace
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
A ja mislio da se moze jednostavno, ukljuciti efekat...koji ce sam prepoznati frekfrencije (u ovom slucaju tonove, ili bolje receno visinu tonova koje pevac reprodukuje) i na osnovu toga obraditi primljene frekfrencije...O ovome sto je bilo prethodno receno u vezi editovanja, podesavanja hromatskih i drugih lestvica i ostalog...u Cubaseu-5 postoji pitch corection...koji zahteva editovanje, ali kao sto rekoh ni pored toga ne daje meni zadovoljavajuce rezultate...isti je slucaj i sa melodine-om...mogu se postici slicni rezulti (verujem da moze ispasti veoma dobro), ali treba mnogo vremena izgubiti, kao i perfektno poznavati softver...Probao sam Antreas Aove Harmoni...mislim da se tako nekako zove, kao i Nativ Vocator...ali opet nista...
I dalje verujem da se u pesmama svih dosada navedenih izvodjaca nije koristio ni jedan do sada navedeni softver, vec da postoji tacno odredjeni softver ili verovatije hardver koji radi ovaj posao, bez nekog komplikovanog editovanja..ali koliko mogu da vidim niko od nas ne zna o cemu, tj. kom uredjaju je konkretno rec... ![]() Ako neko u medjuvremenu sazna nesto o ovome neka nas prosvetli.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Na sajtu Antaresa govore da je Cher koristila Auto tune . kucaj na yt podesavanja za auto tune i izbacice ti podesavanja step by step u krajnjem slucaju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Koriste jedan specijalan hardver koji na sebi ima 4 dugmeta.
Prvo dugme je Cher - Believe, drugo dugme je California Love, trece dugme je T Pain i cetvrto dugme je Kanye West. Naravno ova sprava kosta 150 000 Evra, tako sam cuo od prijatelja, i bez nje taj efekat ne moze da se postigne. Evo i slike sprave: http://tandem-tandem.com/shop/images...ux%20Z2045.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() Quote:
da...kad nešto ne umiješ da uradiš, najlakše je povjerovati da postoji neka magična sprava koja to radi bez po' muke! ortak...fino ti se kaže šta da koristiš, a opet ti ne valja...probao si svašta, a nisi program koji ti je odma rečeno da probaš, a to je auto-tune! Po tvom načinu kapiranja čitave priče stvarno izgleda kao da tražiš spravu koju ti je Jan naveo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Love moon rapsody (house remake) | zoolander | Promocija radova | 5 | 03-07-2009 05:22 PM |
Love moon rapsody | zoolander | Promocija radova | 11 | 24-02-2009 07:59 AM |
DJ Dudra-Lost Love | djdudra | Promocija radova | 0 | 01-12-2008 12:27 AM |
Drop D + Revalver = dirty love :) | MUzzY | Gitarska Produkcija | 8 | 03-05-2007 12:13 AM |
My only love (kVu) | puRe | Promocija radova | 11 | 27-09-2003 11:39 AM |