|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Uh matori, i meni je ovo velika zelja
![]() ![]() http://www.amazon.com/Selmer-AS701-P...ref=pd_cp_MI_2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
dada.. selmeri su najjachi saksofoni.. iskreno bih pre uzeo jamahu.. kapiram da je realnija cena..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ako uzmes nesto - javi
![]() ![]() Pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
uhh,.. idem odmah posle praznika u mitros da im vidim yamahe.. mada patka, shta mi vredi kad ne znam nishta o instrumentu.. jedino da gladim bradu i klimam glavom onako doktorski kad nemaju pojma shta ti je.. :/
samo josh da se odluchim tenor ili alto.. nekako mi sve vishe vuche na tenor.. ![]() edit: evo ga selmera u mitrosu: http://www.mitros-music.com/cat/1200...elmer_Prelude/ btw valja li artist sakseve? kapiram da ne.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
S nijednim yamahinim modelom ne mozes fulat, ti pocetnicki modeli (23,32) su sasvim dobri instrumenti...Lozenje na Selmer ti u startu nema smisla bar dok ne ovladas donekle instrumentom...Ak te jos sta zanima pitaj...
![]() ...e i pazi ako uzimas polovni jer tu zna bit svega...u princpu ti je bolje kupiti novu yamahu pa makar i najjeftiniji model Sad sam tek vidio, ovo je americki Selmer koji nema veze sa francuskim (ciji su modeli legendarni). Francuske Selmere necete naci ispod 1500E Last edited by Maiv; 29-12-2009 at 07:26 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
to sam i skapirao, jer uglavnom ljudi po forumma prichaju kako su uzasno skupi.. tako da sam mislio: ili su jeftini modeli uzasni pa nisu ni vredni pomena, ili to nije to..
mislim da cu uzeti yts23.. mozda neki jachi model.. nego, daj majke ti rekni mi da znam shta da gledam kod saksofona? i kako da zovem "reed"? trska? to sam video na hrvatskom nekom forumu, ne znam da li i srbi tako to zovu da se ne ispalim.. ![]() i da, da li da odmah menjam onaj mouthpiece? ili kako se to vec kaze po nashki.. poshto gledam po forumima svi se u glavnom jedino n ato kod yamaha.. hvala ti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Trska... ovo poslednje - pisak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pocetnicki problemi na korgu pa80? | sadux | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 25-05-2013 10:08 PM |