![]() |
pocetnicki sax?
ej ljudi.. od malena se lozim na sax.. i sad neshto razmishljam o kupovini nekog ok saxa.. treba mi jelte prvo za vezbu ali mozda i za svirku ako budem uspeo da se sporazumem sa instrumentom.. :)
imate li neku ideju? ja sam video yamahin yas23.. hvaljen je i jeftin je prilichno.. i da, shta mislite? alto ili tenor? ne mogu da presecem.. :) |
Re: pocetnicki sax?
Aaaaaaaaaaaaaaaaa... ovo i mene jaaaako zanima:)
|
pa kad bi se neko javio bilo bi super..meni ce sutra drugar da donese na probu alto neki.. 500 eura koshta.. uglavnom sve shto vidim u mitrosu je oko 500 eura.. a taj yas23 sam video negde da je oko 300 eura i veoma je hvaljen.. kao da zvuchi kao neki od 900.. :/ na mitrosovom sajtu naravno ne pishe cena.. :/
|
u jebote, ja procito topic "pocetnicki sex"
:) |
svako vidi ono shto hoce.. :)
|
Uh matori, i meni je ovo velika zelja :) .. Da, tacno je za tu Yamahicu, svi je redom hvale.. Ali, ja bih i ovo pogledao, cika Selmer :)))
http://www.amazon.com/Selmer-AS701-P...ref=pd_cp_MI_2 |
dada.. selmeri su najjachi saksofoni.. iskreno bih pre uzeo jamahu.. kapiram da je realnija cena..
|
Ako uzmes nesto - javi :) .. Pogledaj takodje one Trevor & James (cini mi se da tako bese) , takodje cannonball :)..
Pozz :) |
uhh,.. idem odmah posle praznika u mitros da im vidim yamahe.. mada patka, shta mi vredi kad ne znam nishta o instrumentu.. jedino da gladim bradu i klimam glavom onako doktorski kad nemaju pojma shta ti je.. :/
samo josh da se odluchim tenor ili alto.. nekako mi sve vishe vuche na tenor.. :) edit: evo ga selmera u mitrosu: http://www.mitros-music.com/cat/1200...elmer_Prelude/ btw valja li artist sakseve? kapiram da ne.. |
S nijednim yamahinim modelom ne mozes fulat, ti pocetnicki modeli (23,32) su sasvim dobri instrumenti...Lozenje na Selmer ti u startu nema smisla bar dok ne ovladas donekle instrumentom...Ak te jos sta zanima pitaj...:)
...e i pazi ako uzimas polovni jer tu zna bit svega...u princpu ti je bolje kupiti novu yamahu pa makar i najjeftiniji model Sad sam tek vidio, ovo je americki Selmer koji nema veze sa francuskim (ciji su modeli legendarni). Francuske Selmere necete naci ispod 1500E |
All times are GMT +1. The time now is 12:22 PM. |