|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
i7 920 3.4GHz
9 GB DDR3 Win7 x64 Cubase x86 i x64 - (radim malo na jednoj, malo na drugoj - ovisi koliko mi treba RAM-a). Svi plugovi rade na obje varijante (Waves, URS, PSP, Oxford...), jedino sto Altiverb na Cub x64 ima sjebanu grafiku (ne vidi se sucelje), a i UAD plugovi su mi nekad disabled kad ih ucitam ( nisam uspio dokucit zbog cega). Sve ostalo vezano uz Windows 7 - odlicno! Stabilno i brzo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
MAO
|
![]()
ja samo da prijavim da kod mene neće Nuendo 4.3 (32bitni) da radi iole ozbiljno sa Win 7 64bit na FF800 iako sam metnuo najnovije drajvere za isti.
konstantno mu puca buffer i projekti koji imaju po 30% opterećenja konstantno pucaju peakove CPUa na maximum, čak i usnimava sa pucevima. Mašina je neki dual core e6550 sa asus p5k-e |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
artur
i ja sam imao problema sa presonusom ali sam negde procitao da u windowsu treba da se izabere neki old firewire driver i to sam uradio i sve radi cakum pakum ima negde na presonus forumu uputstvo a i ja sam negde ovde postavio al ne mogu da nadjem probaj mozda pomogne pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
MAO
|
![]()
meni nudi samo jedan jedini drajver za FW i ne radi sa njim kako valja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
ima negde se udje kroz control panel ili u device menager pase tamo negde na fw kontroleru u nekim opcijama izabere firewire old
old cini mi se pise u zagradi to kad sam promenio sve je propevalo ne mogu ti reci tacno jer trenutno nemam sedmicu instaliranu pokusavam da nadjem to uputstvo na netu |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
http://forums.presonus.com/showthread.php?t=7738
evo uputstva jedva nadjoh probaj pa javi pozz ono alt u zagradi je na engleskom winu old |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|