|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Da, zadnjih nekoliko dana je znao da zaglavi (mysql error)...
a upravo sada je imao zakocenje od oko minut... odnosno u 22:18 (danas, sad) pozdrav bogi p.s. evo, jos jednog kraceg kocenja u 22:21 p.p.s. link mi je SBB 3Mbit flatrate, inace... kada Rumski radi, onda radi vise nego dovoljno brzo... ako bude problema onda su to ova povremena zaglavljivanja... koja mogu znaciti i da neko mozda nesto majstorise dok mi surfamo.
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 23-12-2009 at 09:26 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
Da...bilo je problema sa radom servisa za bazu, to smo primjetili...
Ali veceras nikako da "primjetim" iste probleme kao i vi, sve mi radi ok, rekao bih cak odlicno (mada moguce da sam samo "trefio" ove dobre trenutke). Jel vam i dalje problem kod otvaranja ruChat-a ? Ajd, pa javljajte sta se desava... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Radio je forum osjetno sporije zadnjih dana... Otvaranje posta/threada i po 20-30sek, ili uopste nije otvarao.. Sad je bolje trenutno. Za chat ne znam
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Sinoc od pola 8 pa sve do sada, nisam mogao uopste da udjem na sajt.. Non stop 'server error'
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]()
Rade se updatei svega na serveru, pa zato ima zastoja (to su bili uzroci i ovih prethodnih). Trebalo bi da su sada zavrseni, tako da bi narednih dana trebalo sve da bude ok.
Last edited by diviner; 28-12-2009 at 09:05 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Meni nece da udje na sajt,znaci pizdim
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
UPLOAD vasih radova na rumski server | diviner | Promocija radova | 4 | 12-01-2010 03:12 PM |
Windows Server 2008 | Tomislav | Audio Software | 11 | 23-03-2008 11:31 AM |
sugestija : server | alavuk | Predlozi i sugestije | 3 | 29-12-2006 09:36 PM |
rackmount daw-server case | liman021 | Computer Hardware | 1 | 04-05-2006 10:31 PM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |