|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Posto sam donekle zadovoljan bubnjem i basom koji sam napravio pomocu vst instrumenata,ostaje mi da gitaru dovedem do perfekcije(sto verovatno nikada necu uspeti).dosta dobro to zvuci i sada kada je snimam iz svog starog Kramera kroz ugasen Bossov overdrajv pa direktno u Emu 1212m,ali hteo bi da probam da li moze jos bolje.Sa di boxom se jos nisam susretao,znam onoliko koliko sam procitao po internetu i video na tubeu,a vidim da se nesto na forumu nije preterano doticalo ove teme.(kad u seachu ukucam di box ne izbaci nista na tu temu).Kakva je razlika izmedju aktivnih i pasivnih di boxova.
Da li postoji neka od tih sprava koju bi mogao da ubodem svoju gitaru,pa u emu 1212m ili ce mi trebati i preamp da bi dobio dobar signal.Jel moze neko malo da razjasni ove stvari.Zato bi najvise voleo neku spravu sa ulazom i izlazom i kraj price.Vidim da ima gomila sprava samo od jednog proizvodjaca,kako znati sta uzeti.Prorucite mi nesto sto daje solidan kvalitet za razumnu cenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Evo ti sve...
http://en.wikipedia.org/wiki/DI_unit#Passive_DI_units Preporucujem ti Behringer ako "razumna cena" znaci "za sto manje para" , sasvim korektno radi,obzirom da kosta oko 30e, a ako hoces nesto bolje, Klark&tehnik,koji me odusevio i koji broootalno radi ili vec izlizani,precenjeni BSS koji je dobar ili dbx koji je isto dobar...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 21-12-2009 at 02:37 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Hughes & Kettner Redbox?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Koji beringer od njih x?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Meni je Zeljko Dabic iz Rume napravio jedan, i dobar je. Sigurno bolji od mnogo cega skupljeg.
Nadji telefon preko informacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Imas behringer DI 100, to je obican - klasika 1 kanal, imas DI 20, to je 2 kanala, ja koristim DI 800 - to je 8 kanala, svi rade na fantom i ova dva manja mogu na 9v bateriju...
Imas i razna druga resenja,sa emulacijama 4 X 12 speakera, sa dodacima,tra,la,la,ali obican ti je dovoljan,vec ce taj signal zavrsiti u nekom gitar-rigu i slicno... Ajde jos bass ako snimas kroz DI, ali sam malo konzervativan, nista nece zameniti dobrog gitarosa,dobru lampu od 20-30w i kondenzator na kutiju i oranje boom... ![]()
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 21-12-2009 at 04:18 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Karamba,skroz sam prevideo to... Je6i ga, svakako je onda kacio babe u zabe... Ne verujem da boss pedala balansira signal... Onda je bolje da nadje neku jeftinu M-audio fast track kartu,koja ima Hi-Z input ili UX1 line 6...
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Behringer aktivni ulta-g radi super... negdje je oko 60 eur.
Ima speaker simulaciju i vrlo korisnu stvar, može se koristiti između glave i cabineta, ali na način da izlazni signal iz glave pretvara u linijski signal i šalje na svoj izlaz, naravno na cabinet izlazi standardni zvuk. ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preporucite kameru | Tribal_kg | Pricaonica | 0 | 22-07-2009 05:34 PM |
Preporucite STEREOIZER | bleiber | Produkcija Elektronske Muzike | 10 | 09-02-2009 11:44 PM |
Je li ima neki način da vidim koliko je puta neki track kupljen na Beatportu? | R A V E N | Razno | 4 | 13-11-2008 02:15 AM |
preporucite mi condenser mic | jaybox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 27-07-2007 05:24 AM |
Preporucite mi software | PedjaBG | Audio Software | 12 | 30-09-2004 01:03 PM |