|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Junior Member
|
![]()
Benasijev bas,Fl-project http://www.speedyshare.com/332220269.html
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Junior Member
|
![]()
znas sta bi mi bas bilo od koristi - cini mi se da sam negd evideo taj tutorial,ako znas gde ima,mozes i da mi linkujes, da nebi pipkao bzv.... - na celu pesmu da stavim evekat,ali da ne bude topa paning ili " volume automation" nego efekat tipa kao cut off freq ? ako me razumes :S ne baratam bas nekim xtra profesionalnim izrazima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Junior Member
|
![]()
evo,ne videh odmah,lik je postavio nesto slicno sto sadrzi elemente koji mi nisu jasni - ove automacije ne kontam uooopste
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Junior Member
|
![]()
Jel' zna neko kako da sa?uvam i po?aljem midi fail u FL6?... a da bude upotrebljiv (obradiv)... po?to sam jednostavno probao sa "save as... midi" i "export midi" fail, ?to mu do?e na isto, ali taj fail ?ak ni ja nisam mogao da otvorim na (ro?enom) kompjuteru..
Problem stvaraju 3 plug in VST-a koja nisu mati?no Frutijeva.... Prekopirani su u Frutijev VST folder direktno, ali ni tako nema vajde... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Junior Member
|
![]()
Jel' zna neko kako da sa?uvam i po?aljem midi fail u FL6?... a da bude upotrebljiv (obradiv)... po?to sam jednostavno probao sa "save as... midi" i "export midi" fail, ?to mu do?e na isto, ali taj fail ?ak ni ja nisam mogao da otvorim na (ro?enom) kompjuteru..
Problem stvaraju 3 plug in VST-a koja nisu mati?no Frutijeva.... Prekopirani su u Frutijev VST folder direktno, ali ni tako nema vajde... |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Senior Member
|
![]()
skini FL9
![]() |
#47 |
Junior Member
|
![]()
ne?u, volim das' mu?im...
nego.. jel' to malo preglednije? mislim.. 'be? program kad pored 22'' ja moram da se zabuljujem ili da zumiram svaki ?as... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Senior Member
|
![]()
?
![]() |
#49 |
Pro Member
|
![]()
Imam jedno pitanje vezano za fruti loops.Kada sam pocinjao sa muziciranjem preko compa to mi je bio jedan od prvih programa sa kojim sam se susreo i mogu reci veoma je bio inspirativan.U njemu sam napravio neke zvukove koje u cubaseu nikada necu uspeti, veoma mi se svidja njegova 303-ka.E sad kako da efekat koji sam napravio u staroj demo verziji otvorim u fruti studiju 5 ili 7,da bi mogao to da mi odsvira u cubaseu.Jer necete verovati da u novim verzijama programa nema tih zvukova kojih je bilo u demo verziji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Senior Member
|
![]()
ne razumem sta hoces? da exportujes preset plugina iz frutija?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
3X OSC fl studio | Mika Technika | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 22-05-2008 07:11 AM |
:: FL Studio 8 :: | lesha | Audio Software | 1 | 27-03-2008 10:46 AM |
FL Studio | balthazaar | Audio Software | 21 | 18-06-2006 03:37 PM |
FL Studio 4 | milosjeftic | Audio Software | 4 | 08-04-2005 09:34 AM |
BPM Studio | Arthur | Audio Software | 6 | 14-10-2004 10:48 AM |