Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 20-12-2009, 05:15 PM   #26
nokash974
Member

Default Re: Kako raditi sa nekim ko nema sluha?

Slazem se sa tobom i istina je.Onda sutiraj to iz studija napolje,nece se umreti od gladi a oni neka sa drugarima u spavacoj sobi naprave album..Nisu ni oni glupi..znaju oni sve pa i sta je produkcija..koliko ima samo decaka koji se loze na na naseg kolegu kojji ima blistavu karijeru i pesme?Mnogo...cela zemlja pokusava da ga opozove i da mu ne uspe bas zbog takvih stvari...Ja mu drzim fige jer je on kako god bilo doneo u muziku belo..Utrkuju se sada razni pesmama,aranzmanima cak i slicnom pricom da budu to..ne shvataju da to nosis ili imas ili nemas..Imas i drugih tabora u kojima umesto harmonike,dipli,mamuzai bongosa saznase za velike rock bandove pa malo citati...zemlja je mala i veliki procenat poznatih ljudi koje pustaju televizije ne mogu da napune ni kutiju sibica..tv zvezde nisu i stvarne zvezde..Ti si gospodin snimatelj,aranzer,kompozitor a ne neko ko ce da radi i voza cobana u melodinu u beskonacno za malo para..jer previse je to malo para da bi to bio dobar izgovor.Mislim da mozemo da promenimo to i da ako krenemo a vreme je mozemo da se vratimo na muziku..Ti koji snimaju ploce da bi radili kod nekog krimosa u Maloj Krsni prepusti uvek indijancu..nemoj trositi lepi hladni var lexicona na njega..Oni bolje da snime pluca..postenije je i prema sebi i prema njima tako...stary..Grad Beograd I Novi Sad,cela nasa zemlja je samo15tak godina unazad dala toliko muzike i vaznih bandova..Beograd je bio veoma ozbiljna muzicka scena iz koje su veliki svetski bandovi kretali turneje..Danas je to grad rumbe i splavova sa kojih nam stizu nove generacije medijskih pokusaja i likova sa vrlo cudnim imenima..neznam ali ne mozes se zvati Ostoja Glavonjic i biti zajebanko ili ako jesi daj da ti smislimo pseudonim.. i pritom se super deres i sta onda...imas li ista osim tog deranja u tonalitetu druze?Pevanja vec postojecih hitova za opstenarodne mase...Mozda ja malo preterujem..ali sam mozda samo malo ljut na sve nas i pokusavam da probudim sebe pa i vas...Veliki pozz za sve...
nokash974 is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules