|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Matori,nazovi me, ... pa da ti uredim da probas lexa,i jedan procesor jos...pa prosudi sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Taj kurzweill koji je pomenuo inovative-kg ubija na mestu pre par meseci se prodavao ovde,nije da sam toliko protiv lexicona,ali mislim da sa uadom mozes odlicno da prodjes video sam da ga ima za smesne pare i ovde na forumu,a komp bi ti rasteretili i ostali plugovi sa kartice.Mada ja kad kupujem cesto razmisljam kako i za koliko cu da prodam tako da je lexicon dobar izbor,znas kako je kod nas kad kupujes ozvucenje uzmi dynacord-a i EV kutije cena ce da padne za pet godina 100e koga briga kako radi
![]()
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Pa taj fazon...Kao Golf!
![]() U svakom sluchaju,uskoro cu da probam Lexicon pa cu da vidim... A zanima me i TC kako radi...I EMT 250 sa UAD-a.Valjda cju nekako uspeti sve to da chujem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
dobra ideja. jeftini lexiconi .... nisu lexiconi. PoCo reverbovi su puno bolji. osim toga VSS3 nije striktno ITB reverb, vec radi na svom DSPu. i algoritamski je reverb, a ne konvolucija. mislim da je to best buy u tom rangu cijena. svakako, ako uzimas uzmi i DVR-02 plate i Non Lin. svi su fenomenalni. hardver ima jasnu prednost pred VST reverbima tek ako pricamo o "postenom" hardveru, ne o ovim MX izmisljotinama; daklem PCM serija 70 80 81 90 91 i nadalje, Eventide H i DSP serija, tc 4000/6000, roland r880... naravno, ima i jeftinijih sprava koje se ne daju imitirati u softveru, ali nisu za sve prilike, vec vise kao karakterni (citaj: prljaviji) reverbovi: npr. stari roland srv2000, dynacordi iz ranih 80tih itd.. pa dobro dodju kao nadopuna. meni osobno se best deal za malo para cini PCM91 plus PoCo sa ova tri njihova reverba. s time si pokrio sve osnove. u kombinaciji jos altiverb za specijalne prilike. i to je to. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Napravicu neke probice da chujem kako to sve zvuchi.
A zamolio bih nekog ako moze da poshalje neki primer za VSS3 recimo neki bubanj ili snare,ma shta god,sa wet i dry signalom... Hvala unapred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]()
Imas vec primer u temi test reverba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
A da!
![]() Hvala svakako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Moram nekako i Kurzweil Rumour da chujem...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preporucite dobar film | korenjak | Pricaonica | 413 | 19-09-2018 05:09 PM |
hardw. reverb, dobar a jeftin....? | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 35 | 11-10-2009 11:32 AM |
elektrop pop - dobar!! | DaBear | Razno | 38 | 18-05-2008 10:36 PM |
Dobar koncept....? | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 24-01-2008 10:20 PM |
Dobar gate-preporuka | MD | Audio Software | 13 | 13-01-2006 04:04 PM |