|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, treba mi neki solidan reverb, koji ce biti 'glavni' dok ne dodje neki bolji..... za sad imam UAD p140, i sve moguce impulsne rev (terano sa altiverb, IR.....). One oxford, CSR i to i ne racunam
![]() E, sad, ono sto mi treba je nesto kao pcm91, ali ne mogu toliko da investiram... da li moze neki stariji lex (pcm 70?) da mi zavrsi, ili kurzweil rumour.... pre neki dan mi izmace pcm 90 na ebay za male pare ![]() Znaci, najveci problem su mi vokal reverbi u nekoj pop (ma sta to bilo) muzici, gde musterije hoce da sve pliva, shiroko, mokro, blablabla..... Takodje, imam i poco, ali mislim da mi VSS3 (koji cu takodje kupiti, ali kasnije) ne radi 'to' sto mi treba, imam demo i nisam uspeo dobiti zadovoljavajuce rezultate te namene
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Jeftin mikrofon Peavey | Sava | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 09-03-2012 06:12 PM |
NI Komplete 6, pa jos i jeftin !! | DaBear | Audio Software | 1 | 02-09-2009 11:15 AM |
dobar jeftin sikvenser. | Lag | Razno | 10 | 31-07-2009 01:04 PM |
jeftin ad? | Arthur | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 51 | 24-03-2009 02:16 AM |