|
Dejan Vučković Jedan od naših najboljih i najaktivnijih snimatelja, producenata, jedan od glavnih ljudi studia Barba, razgovara sa vama na temu muzičke produkcije. |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Evo spiska, mada nisu navedeni svi koji imaju u proizvodnji.. Ovo su valjda oni koji su pro?li "approval" od API-ja http://www.apiaudio.com/vpr_alliance.html |
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
evo malko sireg teksta u Mix Online casopisu (12/2009!) Mix Online API500 series shopping guide pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 15-12-2009 at 08:15 PM. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
btw ovog lachapell-a bih uzeo samo tako.. poz |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
sta mislis o ssl-ovim preampima u modularnoj varijanti... onaj VHD i onaj drugi?
da li ti je to upotrebljivo i na cemu ![]() pozdrav i dobrodosao kao gost!!!
#5 |
VIP Member
|
![]()
Nisam probao nista od tog novog osim Alpha channel koji mi se nije svidjeo.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Malo cu biti off topic...S obzirom da trazim neki channel strip a nemam para da kupim nesto ozbiljno, zanima me jel neko probao art pro channel ili presonus eureku. Zanima me kakvi su preampi na njima? Ili nesto drugo za 400eura, max 500.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Probao sam art pro channel i ne zvuci mi bash. Ima neku svoju boju koja malo zaprlja zvuk pa nije za vokal. Sprava ima i clean switch cijom se aktivacijom navodno izbegava boja lampe ali se i dalje ona oseti. Sve u svemu sprava super radi na basu kad se agresivno svira jer dobija fin drive. Elem, na kraju kupih joemeekov sixq i skroz sam zadovoljan.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Imaju li Waves-ovi plugins veze sa stvarno?ću u odnosu na ove api-je iz Vučkovićevog linka?
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
RME FF preampi...? | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 21-04-2008 09:23 AM |
preampi | Aksez2 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 07-12-2006 01:56 AM |
preampi za bubanj | Arthur | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 17-07-2006 05:12 PM |