|
Dejan Vučković Jedan od naših najboljih i najaktivnijih snimatelja, producenata, jedan od glavnih ljudi studia Barba, razgovara sa vama na temu muzičke produkcije. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Pričali smo ti i ja o GrooveTubes - The Brick predpojačalu.
Košta 400 eura i ima tri lampe. Jesi li imao prilike da ga čuješ probaš...?? Meni se jako svidelo na osnovu rivjua...porede ga sa Solo610...mada je UA duplo skuplji... Meni se čini da bi mi dobro leglo, kao nešto malo bolje od predpojačala sa Firestudia.. Ili misliš da nije vredno ići na Brick ,,,već skupiti lovu za nešto bolje... poz EDIT: pre svega imam na umu snimanje glasa i ak. gitare mic je nt2a ali u planu je ametist
Nema claen-a bez Twin-a https://myspace.com/poslednjemore www.myspace.com/aleksandarmilutinovic www.myspace.com/runomusic www.myspace.com/slovosveto www.myspace.com/beogradskacalgija www.myspace.com/serbianbyzantinchoirsaintsava Last edited by korenjak; 14-12-2009 at 07:49 PM. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
RME FF preampi...? | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 21-04-2008 09:23 AM |
preampi | Aksez2 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 07-12-2006 01:56 AM |
preampi za bubanj | Arthur | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 17-07-2006 05:12 PM |