|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
I ja se pitam dal neka super zvezda oce da pomogne ubogom muzicaru sa jedno 500 eurica?
p.s.E al kad im se pishe na mejl pa taj mejl otvori neki izfeminizirani menadzer.....pa on izdejstvuje da npr. Bjork meni da 500 evrica...al onda on te evrice zguzva i metne u dzep....a meni napishe da Bjork nema da mi da... joj al mashtam....jos malo pa cu film da napravim |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Da, da mnogo je Boli za uboge muzicare.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
ah cuj, znaci od tog projekta se izrodilo nesto. rekord je postavljen. sad treba izmisliti nesto novo sto ce da obori taj rekord.
any ideas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
pa neka je, valjda se usretcila i uzdravlju ih potroshila, al ne bi se ja menjao sa njom, od vishka para moze i da se poludi
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
moj hit nedelje... | DaBear | Razno | 14 | 21-08-2009 03:25 AM |
Fenomen zvan Susan Boyle | Denyken | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 34 | 28-04-2009 10:50 AM |