|
Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken Jedan od na?ih najboljih glazbenih producenata, čovjek koji je u poslednjih 20 godina svog rada postao zaslu?an za najveći deo onog ?to se čuli od popularnih rock sastava poput Majki, Pipsa, Hladnog piva, Jinxa, Kojota, Overflowa, Zabranjenog Pu?enja, vlasnik svoje sopstvene Denyken Music podetikete, razgovara sa vama! |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
nekad je potrebno dvadeset ( a i vise ) godina za "uspjeh preko noci" ...ova prica na pravi nacin ocrtava danasnji svijet..prepun izrugivanja i licemjerja..u gomili koja je ismijava,koja se sa njom sprda..ona je sama..naoruzana samo vjerom u sebe..i to kakvom vjerom...zasto nismo ranije culi za nju.."jer mi nitko nije dao sansu do sada" kaze Susan..
![]() ona sa "imageom" seljanke dotjerane za seosku zabavu..nezaposlena kako je potpisuju u show-u...strpljivo ceka svoj trenutak..da prestanu kolutanja ocima i cinican pogled zirija pretvori u ono pravo divljenje koje osjetimo tek u istinskoj prisutnosti Bozanskog ...jer onog trenutka kad je Susan zapjevala na jednom od mnogih reality show-ova kakvim smo svjedoci po cijeloj zem.kugli..ispucana je tako rijetka energija..tako cista i nevina..kroz zvonkost njenog andjeoskog glasa...svjedoci da u svijetu jos postoji ona iskrenost i nepatvorenost...i ljudi osjete Ljubav...i nije me sram reci..krenula mi je suza na ovo ![]() tako je svejedno da li ste zakleti rocker,metalac ili techno freek...svi mi u sebi ( pogledajte molim vas koliko pregleda ima ovaj clip na Youtube-u u 7 dana i shvatit cete fenomen) volimo se prepustiti ovoj cistoci..tako djetinje jer mi i sami prepoznamo dijete u sebi ...koje se "hrani" ovakim stvarima..i zato hvala Ti Susane Boyle sto si me podsjetila na to dijete u meni... i nasli smo andjela i Bozju poruku na mjestu gdje smo se najmanje nadali. uzivajte http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY Last edited by Denyken; 18-04-2009 at 07:46 PM. |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Na mene je ipak veci utisak ostavio Paul Potts.Ne secam se da sam se ikada tako najezio zbog nekog lika sa TV -a.
http://www.youtube.com/watch?v=1k08y...eature=related Tada sam saznao....Nisam ja od kamena! |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Nema što, žena je zvijer...žešče me je šokirala. Takav glas se stvarno rijetko čuje.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Naterala me je na modulaciji da zaplacem k'o dete, eto, ko zna koliko talenata kao ona je propalo, proslo, neprimeceno....samo je zaborav gori od toga. Videvsi i cuvsi sve ovo, mislim da promenim svoj nick iz "slowstar" u "neverstar" sto je mnogo izvesnije...
Cele svoje "karijere" sam zeleo da pisem muziku za neki visokobudzetni film (u nasim uslovima, naravno) i to za kombinaciju elektronike i velikog, simfo orkestra, sto je zanat za koji sam siguran da sam ga prilicno savladao, u najmanju ruku neuporedivo bolje od onih koji su u mojoj zemlji potpisivali veeeeliku kolicinu filmova, a bili su (skoro da nema izuzetaka) u najmanju ruku nemuzikalni, a o nekom zanatu i da ne govorim, jer je sramota, ali avaj, nisu mi skolski drugovi bili reditelji, nisam im spremao vecere, igrao stoni tenis, bio clan partije, ITD, a iskreno receno nisam se ni nudio, mada to ne bi mnogo pomoglo. Ne govorim to zbog sebe (cuveno: evo, naprimer JA...) nego zbog te zene, koja je prvi put primecena u svojoj 47 godini........tuzno, beskrajno tuzno, jos tuznije kada znamo da nasom pevackom scenom u dosta velikom broju vladaju totalno nemuzikalne sponzoruse, da ne kazem nesto mnoooogo gore, jer je za te koje bih pomenuo kao "pridev" mozda to bilo i uvreda.
We are not alone in the Universe... Last edited by slowstar; 20-04-2009 at 02:21 AM. |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Jo? jedan song http://www.youtube.com/watch?v=jI2DxkrgpgQ
#8 |
Pro Member
|
![]()
nije kome je namijenjeno nego kome je sudjeno
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam sta da kazem... Knedla mi stoji u grlu
Last edited by silicon science; 20-04-2009 at 11:29 AM. |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Uh Denyken i Slowstar me razbise nacisto. Pa ljudi sve je u redu, nije meni zao Susan Boyle, naprotiv srecan sam sto sam uspeo da saznam da postoji neko kao sto je Susan. Nista na ovom svetu marketing, ni velike industrije ne mogu da sakriju ili uniste lepotu. Lepota njenog pevanja je toliko velika da njoj nije ni potrebna slava, jedino da to malo podeli sa nama. A da je sve na svetu postavljeno naopako to je odavno jasno. Kad sam pogledao Susan i cuo, onako sokiran, doziveo sam veliko zadovoljstvo, i naterao cerku koja ima 20 godina da to poslusa vise puta i da mi kaze svoje utiske (hteo sm da je nateram da shvati sustinu), potajno sama zeleo da ukapira da forma, sjaj i marketing-ono sto je prvo vidljivo u danasnje vreme, ne mogu biti vazniji od sustine, i da svaki covek nosi u sebi odredjeni kvalitet, Susan je dosegla sustinu, i naravno zbog toga joj se divimo. Verujem da na svetu postoji mnogo takvih osoba!
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Fenomen prve verzije | Mogli | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 22 | 09-11-2007 08:53 PM |
Ko Je Ovo ??????? Fenomen!! | DaBear | Promocija radova | 19 | 17-05-2007 06:32 PM |