|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
MAO
|
![]()
ADA se ne isplati polovna, a alesis natrče. Meni taj Alesis radi jako dobro, sad ti vidi šta tise više isplati, ogromna je razlika u ceni
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Ko kod nas ima najbolje cijene Behringer-a a ko zastupa Alesis? Razlika je u cijeni ali Alesis moze da radi i kao standalone masina (terensko snimanje).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
Djubrindzer imaju svi...
Alesis ima Artist...! Njemu je najveca prednost sto nema drkanja sa formatiranjima diskova,nema skazi zajebancije,turis obican pc-hdd od koliko hoces (640gb je 50e) i udri... Jedino je ta XR verzija jedno 60-70% skuplja od obicnog,mada jedino ne znam koliko je neophodno tih 96khz... Kontam da je sasvim ok 48khz i cao...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 25-11-2009 at 03:50 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Vibrator
|
![]()
da, imamo hd24 u novom sadu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Da,verovatno je bolja konverzija,nije to dzabe tako,ali je i cena nebo i zemlja... ![]() Za klasican HD24 znam da ga svi rentalci imaju,gomila studija i da je sasvim zadovoljavajuci,ceo exit se snima na njih i to radi... ...i samo i konstatujem da ne znam koliko je to potrebno,kada se i cena uzme u obzir,jer to onda vec ide u drugi fah,a ovde je rec pristupacnoj,upotrebljivoj konverziji.... pa ce ili slupati skoro 600e za tri berindzera ili oko kilo-kilo i nesto za alesis. Iz te perspektive je alesis definitivno pametnije resenje jer osim konverzije koja je sigurno na nivou ADA8000 ako ne i vise dobije i 24 kanalni snimac za prakticno 400-500e... To je onda dobra kupovina... XR je ipak oko ili preko 2 kila evra...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 25-11-2009 at 05:05 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Member
|
![]() Quote:
Duka Martinovic dsound@t-com.me |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A s' druge strane , koriscenje kvalitetnijih preampa preko ADA 8000 ne premoscuje prelaz preko preampa ... tako da to sto govoris nema smisla .... jedino ako modujes ADA 8000 da potpuno ukines pre ... sto je u stvari po meni i najbolja ideja .... na jdnoj adi modovati ( ukinuti ) preampe i koristiti sta covek ima , a na druge dve ostaviti preampe za popunu ... i to je resenje koje ce mu biti i te kako korisno i sluzice dobro ... Last edited by Max; 26-11-2009 at 04:12 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Da se nadovezem na MAxa... ima negde uputstvo na forumu za mod ADA8000... ja sam okacio u nekoj slicnoj temi
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
problem sa RME HDSP 9652 | Insomnia Studios | Computer Hardware | 4 | 01-07-2009 05:55 PM |