![]() |
Optika za RME 9652
Koja mi je najjeftinija varijanta da imam 24 analognih ulaza i 24 izlaza sa RME 9652?
Unaprijed hvala. Duka |
Re: Optika za RME 9652
DUka SSL konverter, imam ga i nije se lose pokazao, ima ga i roginator koga poznajes, radi posao i nisam nigde procitao da se neko zali na njega, mada nameravam da kupim jedan dvokanalni skup konverter, koji bi mi sluzio za pojedinacna usnimavanja vokal i slicno, kao i da sa stola master dam na takav konverter. Dobar je i za kombinaciju ako zelis da usnimvaas na 96khz, ali ti onda treba barem 2 komada jer onda nema 24 kanala nego valjda 8, ovih dana cu i to da probam. Pozz
|
Quote:
Hvala Duka |
SSL Alph link SX, ima tri adat in & out, cena je oko 1800 e
|
uf, zar nije pitanje bilo najjeftinije ? Može čovek da veže i tri Behringerove ade od po 100 i nešto eura ;)
|
ADA je do yaya ako ima preampe... ...a ako ne?
|
Ima
|
Ne, znam da ima nesto sto zovu preampi na behringeru, ali please,xenyx tehnologija...pfff...
Mislim na to da je ADA super ako covek ima neke druge dobre preampe, a ako ne, onda treba da ih kupi, a to onda opet kosta itd... |
Quote:
Druga varijanta mi je standalone Alesis HDR24 pa da koristim njegove konvertore. Ima li uopste (pa i koriscene) ove dvije sprave kod nas da se prodaju. Jos jednom hvala Duka |
Quote:
E sad , gde je ima... |
All times are GMT +1. The time now is 07:03 AM. |