|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
i
SRBIJA ODBIJA BORISLAVA MITICA Dragi internet prijatelji iz Srbije, Zelim da vas ovim putem obavestim da po svemu sudeci nece biti mojih nastupa ili koncerata u Srbiji 2010g. S obzirom da imam novi album "The Absolute" dosta vas me je pitalo za mogucnost serije koncerata u Srbiji i regionu u 2010g. U tom smislu uspostavljen je kontakt s moje strane sa skoro svim (!) srpskim festivalima i organizatorima gradskih desavanja, rok koncerata itd. Svi redom su prilicno grubo odbili ili cak ignorisali moju ponudu i predlog o bilo kakvoj saradnji u smislu omogucavanja mojih nastupa i naseg ponovnog susreta "uzivo" po gradovima Srbije sledece godine. Ocigledno je da ljudi poput mene izgleda nisu pozeljni i potrebni tamo pa cete na binama Srbije tokom 2010g po ko zna koji put opet morati da gledate vec svima dobro poznate, stare, "gitarske heroje iz ex YU republika". S obzirom da sam ja po mnogima najbolji moderni srpski gitarista novije generacije i jedan od retkih srpskih gitarista sa nekim ucinkom u inostranstvu moram sa zanimanjem da primetim da vecinu tih koncertnih desavanja koja nisu pokazala interesovanje za saradnju sa mnom delom sponzorisu i Skupstina Grada Beograda kao i neka Ministarstva Vlade Srbije i druge ustanove. Prema tome izvlacim zalosni zakljucak da ce po nekoj izgleda i srpskoj drzavnoj politici svi mladi srpski gitaristi koji dolaze posle mene takodje morati da napuste svoju zemlju kao i ja jer jednostavno nema mesta za zivot i rad od silnih dozivotnih "rok legendi Ex Yu Republika" koje se jos nisu umorile i koje imaju simpatije domacih organizatora. Ja sam sa svoje strane trazio zaista samo neke razumne uslove i pokazao dobru volju da dodjem i da sviram za vas a oni koji danas predstavljaju "srpski muzicki establishment" i koji vuku konce srpske rok scene su mi takodje jasno pokazali kako stoje stvari i koliko vrednuju moj rad posle svih ovih godina. Eto, sad imate licno od mene odgovor na pitanja u vezi mojih nastupa u Srbiji - kojih nece ni biti. Pozdrav, Borislav Mitic
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sta se desava? | dexyco | Obavestenja | 7 | 24-07-2007 03:16 AM |
Sta se desava sa forumom??? | Moritz | Predlozi i sugestije | 11 | 06-07-2006 07:40 PM |
Nesto se cudno desava? | zvincic | Predlozi i sugestije | 3 | 23-02-2006 11:01 PM |
Sta se desava sa Search opcijom? | fipke | Predlozi i sugestije | 5 | 07-12-2005 07:22 PM |