|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Meni rumski uzasno koci, tacnije pitanje je i kad mogu da otvorim stranicu...
![]() ![]() ![]() P.S. pristupam preko telekomovog ADSL-a....
Ipak, sta kog vraga ja znam, imam tek 20, jos uvek nisam nista konkretno uradio u muzici, i pijem mleko skoro svakog dana... Last edited by dexyco; 22-07-2007 at 03:24 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ja juce nisam mogao da pristupim stranici ceo dan iz NS-a. Evo sad sam uspeo...ali jedva...Ne ucitava sve strane i jako je sporo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
HOCE LI BITI NEKOG ODGOVORA,STA SE DESAVA??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
@diviner & ostali administratori
Odlicno odradjen posao... ![]()
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
... morao je biti prebačen server sa Stare Planine na Kopaonik, barem dok se ova temperatura i po?ari ne smire.
P.S. DDoS ![]()
![]() |
#7 |
Administrator
|
![]() Doslo je do usporenja i totalnog prestanka rada servera u pojedinim trenutcima (time su svi sajtovi hostovani na host011 gotovo jednako bili osteceni). Sta je i kakav je razlog, nismo do kraja saznali (valjda ovo sto prokdu navodi...ddos napad). Bitno je da nije bilo nikakvih posljedica i da sada sve radi kako treba (ddos obicno znaci bombardovanje servera milionima zahtjeva - querry-a, kojim se server toliko uspori (overloaduje) da na kraju prestaje da radi normalno (prokdu to moze bolje objasniti). Napisao bih ranije obavjestenje, ali toliko je sve bilo usporeno, da jednostavno nisam imao ni vremena ni zivaca da cekam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() @diviner Juce je telekom totalno izlapeo i sto se tice DNS servera za ADSL i sto se tice mobilne telefonije, mozda ima neke veze sa tim... Quote:
![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sta se desava sa forumom??? | Moritz | Predlozi i sugestije | 11 | 06-07-2006 07:40 PM |
Nesto se cudno desava? | zvincic | Predlozi i sugestije | 3 | 23-02-2006 11:01 PM |
Sta se desava sa Search opcijom? | fipke | Predlozi i sugestije | 5 | 07-12-2005 07:22 PM |