![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Evo opet ja sa pitanjima
![]() Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
gore imas search link, pa navali. moj odgovor bi ti bio da ga ne radis, jer nemas ni uslove, a ni potrebno iskustvo i znanje. poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ma nije to sad nista profesionalno vec mi treba da imam neki snimak pristojniji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Nadji iZotope Ozone, Mackie FinalMix ili neki drugi "all-in-one" mastering alat, pa to stavi? na master kanal i proba? nekoliko preseta, pa onaj koji ti se svidi malo čačne? i eto... za demo na brzaka, dovoljno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Koja je zadnja verzija ovog Mackie FinalMix, a izotop mi se ne svidja nikako...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Generalno, ako ti sam miks ne valja, nece nikakav all-in-one "mastering" neko cudo da napravi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
zadnji koji sam koristio bio je izotope 3, 4 nisam ni probao..,ali ono sto je mene zanimalo jeste kako bi to izgledalo da uradim sa nekoliko pojedinacnih pluginova, vjerovatno ovdje na forumu neko radi mastering sa nekim alatima..pa bi mogao da prenese svoja iskustva...i znam da ako ne valja mix da nista ne valja...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Kakav bre mastering..da ti "miks zvuci pristojnije" ????? Radi miks KAO DA NEMA MASTERINGA I DA TO BUDE TO!! Onda ce ti zvucati pristojno...narod nikako da ukapira da od govneta nemoze da se napravi pita!! Svi ocekuju cuda od tog masteringa!! A niko (uglavnom) nema pojma o tome..ni sta da ocekuju od toga, ni koje su mogucnosti i (ne)mogucnosti itd itd...i posle se svi razocaraju kad cuju da je U STVARI SVE SAMO GLASNIJE A SNIMAK/PESMA/PRODUKCIJA/PEVANJE - i dalje sranje !! A jos kad neko pita "kako da obradim trake? sta da stavim na njih.???!" odmah mi postane lose....jaooooj!! PS - bio je gost skoro na forumu, koji se bavi masteringom, pa procitaj malo o tome...
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Pa, mo?da mu mix valja, otkud zna?
![]() http://forum.cakewalk.com/tm.aspx?m=475013 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() sta reci a da bude pametno uzmi slusaj stalno a/b to sto radis u izotopu sa necim sto volis da slusas i probaj bar da se priblizis koliko god mozes toj glasnoci i spektru u zvuku... ako pomislis da si mozda bolji od toga, to je znak da si se sigurno zajebao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cd Mastering On Your Pc | AcaHari | Tutorijali | 1 | 19-12-2007 04:02 PM |
Mastering | Eyes | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 28-08-2007 01:47 AM |